Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van olyan akinek tönkrement a...

Van olyan akinek tönkrement a házassága anyósáék miatt, és a férj később "észhez tért"?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy rátelepedtek az életükre (holott ők ketten tényleg jól megvoltak), mindenbe beleszóltak, stb., a férj inkább nekik akart megfelelni, kenyértörésre is került a sor, de később rájött, hogy rosszul választott?

Már ha egyáltalán az illető férfinek tényleg nem az volt a jó, hogy hazament a szüleihez...

Gondolom ebben annyira kéne hinnem, mint a csillámpónikban, de azért megkérdezem...

2019. júl. 8. 09:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%
Ezek az emberek sose térnek magukhoz csak,ha az anyjuk meghal,nekem is ilyen kapcsolatom volt,és szerettük egymást,de az anyós folyamatosan kavart,mióta meghalt,semmi feszültség nincs köztünk.
2019. júl. 8. 10:04
 2/26 A kérdező kommentje:
Egy 55 éves anyós halálát aligha fogom kivárni, addigra eláshatom már én is magam. :-(
2019. júl. 8. 10:06
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
A szüleim házassága a mamám(anyu anyukája) miatt ment tönkre. 8 év után újra össze jöttek, újra házasodtak, mama legnagyobb bánatára.. Azóta is együtt vannak.
2019. júl. 8. 10:21
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
Ha a férj az anyjat választotta, akkor ez mindig így fog maradni, söt ha meghal az anyós, akkor is csak ö lesz a jó, a feleségnek semmi esélye.
2019. júl. 8. 10:22
 5/26 anonim ***** válasza:
97%
És mire mész vele ha 5 év múlva észhez tér? Addigra vége a házasságnak,az tuti.
2019. júl. 8. 10:24
 6/26 A kérdező kommentje:
Arra megyek vele, hogy nem az apja nélkül nő fel a gyerek, mert a láthatás az nem gyereknevelés. Arról nem is beszélve, hogy mindkettőnk szerint kifejezetten jó volt a házasságunk, amíg eszükbe nem jutott belemászni. Csak a férjemnek a 2. változat is jó volt sajnos... Most romba dől egy család, de anyósnak nem gond, majd lesz másik meny és másik unoka. Bocs, csak nagyon nehezen viselem.
2019. júl. 8. 10:33
 7/26 anonim ***** válasza:
94%
És ilyen ember milyen apa lenne szted? Anyós valamit mondana és ugrana, gyerek meg te letojva... Maradjon egyedül, mert épeszű nő nem marad vele sokáig.
2019. júl. 8. 10:55
 8/26 anonim ***** válasza:
91%
Ez a házasság nem az anyósod miatt ment tönkre, hanem a férjed töketlensége miatt.És az ilyen apának is csapnivaló.
2019. júl. 8. 11:01
 9/26 anonim ***** válasza:
93%
Igen, párkapcsolat harmadik fél miatt nem tud tönkremenni. Minden második házaspár elmondhatja magáról, hogy van családtag, aki áskálódik ellenük, mégsem mennek szét, ha két erős, “normális” emberről van szó. Ha egyikük gyenge és hagyja magát, nos az nem a rokonok hibája.
2019. júl. 8. 11:49
 10/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem erre szerettem volna kiélezni a kérdést, csak valamiféle bátorításban reménykedtem. :-(

Tisztában vagyok vele, hogy a férjem gyenge, és ellentmondhatna, ha akarna. Azért fogalmaztam így a kérdésben, mert pl. volt olyan anyósjelöltem, aki még sokszor a fia ellenében is támogatott, ha éppen nem az akkori páromnak volt igaza, így akár most is lehetett volna ilyen anyósom, azért írtam, hogy az ő "hibája". Tudom, hogy a férjemen múlik 100%-ban, vagy rájuk csukja az ajtót képletesen, vagy nem.

Létezik olyan példa, ahol a férfi kiáll a családért, persze. De vajon olyan van, aki először nem, de "megváltozik"...?

2019. júl. 8. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!