Van olyan akinek tönkrement a házassága anyósáék miatt, és a férj később "észhez tért"?
Úgy értem, hogy rátelepedtek az életükre (holott ők ketten tényleg jól megvoltak), mindenbe beleszóltak, stb., a férj inkább nekik akart megfelelni, kenyértörésre is került a sor, de később rájött, hogy rosszul választott?
Már ha egyáltalán az illető férfinek tényleg nem az volt a jó, hogy hazament a szüleihez...
Gondolom ebben annyira kéne hinnem, mint a csillámpónikban, de azért megkérdezem...
Köszönöm, de nem erre szerettem volna kiélezni a kérdést, csak valamiféle bátorításban reménykedtem. :-(
Tisztában vagyok vele, hogy a férjem gyenge, és ellentmondhatna, ha akarna. Azért fogalmaztam így a kérdésben, mert pl. volt olyan anyósjelöltem, aki még sokszor a fia ellenében is támogatott, ha éppen nem az akkori páromnak volt igaza, így akár most is lehetett volna ilyen anyósom, azért írtam, hogy az ő "hibája". Tudom, hogy a férjemen múlik 100%-ban, vagy rájuk csukja az ajtót képletesen, vagy nem.
Létezik olyan példa, ahol a férfi kiáll a családért, persze. De vajon olyan van, aki először nem, de "megváltozik"...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!