Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van olyan akinek tönkrement a...

Van olyan akinek tönkrement a házassága anyósáék miatt, és a férj később "észhez tért"?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy rátelepedtek az életükre (holott ők ketten tényleg jól megvoltak), mindenbe beleszóltak, stb., a férj inkább nekik akart megfelelni, kenyértörésre is került a sor, de később rájött, hogy rosszul választott?

Már ha egyáltalán az illető férfinek tényleg nem az volt a jó, hogy hazament a szüleihez...

Gondolom ebben annyira kéne hinnem, mint a csillámpónikban, de azért megkérdezem...

2019. júl. 8. 09:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
A mi sztorinkban anyósommal szintén voltak konfliktusaink. 15 éve vagyunk együtt. Férjemnek van 2 fiú tesója. A 2 volt sógornőmet szó szerint gyerekestől-mindenestől elüldözte. Csak én maradtam kitartó. Aztán kapott 2 sokkal gázabb menyt. Na akkor volt csak igazán kiakadva. Az egyik öccse páromnak azóta egyedülálló, kissé labilis lelkileg. A másik visszament a feleségéhez. Anyósom 180fokos fordulattal sokkal normálisabb. Amikor a két új nő megjelent- na akkor kerültem én is jó pozícióba. Rájött, hogy kaphat sokkam rosszabbat is. Szóval igen, a férfi is rájöhet, hogy hiba volt, és anyós is változhat.
2019. júl. 9. 02:36
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, már attól kicsit jobban lettem, hogy itt voltatok és írtatok.

Most úgy vagyok vele, hogy ha vége, akkor legalább megszabadultam egy óriási lelki teher és megfelelési kényszer alól, amit a férjem és anyósom akart rám erőltetni, bár biztosan nem lesz így sem könnyű. Ha változás lesz, az akkor is évek kérdése, mert nem bízom már a férjemben, hogy nem fordul ellenem. Ha kitart, jó. Ha nem, nem.

2019. júl. 9. 09:10
 23/26 anonim ***** válasza:
18# de az ilyen embereket ki kell zárni az életünkből. Az egy dolog, hogy anyós egy féreg de had ne varjuk már az ő nyakába, hogy a pasi ezért elhagyta a feleségét... Értsétek már meg, hogy ez nem a 3.fél hibája.
2019. júl. 11. 12:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Tanulságos hozzászólások. Nekem gyerekként mindkét szülőmnek ilyen anyja volt/van, és mindkét szülőm nem vált le a saját anyjáról, a mai napig. Sajnos hosszú időbe telt, mire rájöttem erre, hisz ebbe nőttem bele, ez volt a megszokott. Mindkét anyósnál laktunk, és balhék rendszeresen.
2020. febr. 22. 11:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Jelentkeznék, 3 éve nem tudom lekaparni magamról a fiacskáját, aki rájött mindenre, miután leléptem kisgyerekkel. Vol ott minden.. az exem meg nem védett meg soha. Ma nem akar senki mást,csak .engem meg a gyereket. Csakh bukta.. nem kicsit ;) ahhoz, h most ez legyen, függetlenednem kellett és elengednem teljes mértékben minden sérelmet (lagalàbb nem hangoztatni) és lelkileg isntávolodnom. Megérezték :D

2022. ápr. 12. 15:06
 26/26 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, hogy alakult az életetek?
2022. júl. 25. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!