Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van olyan akinek tönkrement a...

Van olyan akinek tönkrement a házassága anyósáék miatt, és a férj később "észhez tért"?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy rátelepedtek az életükre (holott ők ketten tényleg jól megvoltak), mindenbe beleszóltak, stb., a férj inkább nekik akart megfelelni, kenyértörésre is került a sor, de később rájött, hogy rosszul választott?

Már ha egyáltalán az illető férfinek tényleg nem az volt a jó, hogy hazament a szüleihez...

Gondolom ebben annyira kéne hinnem, mint a csillámpónikban, de azért megkérdezem...

2019. júl. 8. 09:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

De most őszintén, Rajtad mit segít, ha másnak volt ilyen? Attól a Te férjed egy töketlen anyuci kisfia, aki eldobta a családját az anyja miatt.

Azzal sem mész semmire, hogy volt olyan pasid, akinek az anyja melléd állt néha, mert nem ahhoz mentél, hanem ahhoz, amelyiknek ha az anyja azt mondja hagyjon el, elhagy.

Rá kell b*szni az asztalra aztán lekiabálni a pasi haját, hogy az isten áldja meg, családja van, inkább elveszít mindent, csak hogy anyuka megsimogassa a buksiját?

Ha inkább igen, akkor meg menjen, ennél csak jobbat találsz.

Egy ilyen példa a gyereknek sem lenne jobb, mint hétvégén látni az apját.

2019. júl. 8. 12:23
 12/26 anonim ***** válasza:
86%

Abban az esetben tud konfrontáció lenni házasfelek között anyós-após miatt, ahol a gyerekük is valahol egyetért velük és a szülők szava csak megerősítés, olaj a tűzre, tehát a házassággal alapjaiban baj van.

Ahol semmi valóságalapja nincs az anyósék szövegelésének, ott nem fog szétmenni a házasság.

2019. júl. 8. 12:38
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Aki egy jól működő kapcsolatot tönkretesz azért, mert valamelyik szülője nem jön ki a párjával, nos az szerintem hatalmas nagy idióta.

El nem tudom képzelni, hogy tudnak egyesek ennyire ragaszkodni, akár 50-60 évesen is a szülőhöz.

Ha a szülő nem jön ki a választott párunkkal, részünkről akkor is megoldható az, hogy ezzel és azzal is beszélő viszonyban legyünk.

Aki meg hagyja magát rábeszélni a rosszindulatú szülői "tanácsoknak" az úgy járt.

Hangsúlyozom még egyszer, hogy ezt kizárólag a jól működő kapcsolatokra értem, nem arra a szintén nagyon gyakori esetre amikor a szülő látja jól a helyzetet és éppen neki kell felnyitnia kis csillagszemű gyermeke szemét hogy ebben a kapcsolatban őt csak kihasználják.

2019. júl. 8. 13:01
 14/26 anonim ***** válasza:
26%

Szia!

Szerintem nem lehetetlen. Ha lenne olyan ember, akiben megbízik és felnyitja a szemét, az sokat segítene.

2019. júl. 8. 13:29
 15/26 anonim ***** válasza:
80%

Pedig van ilyen.Lányomék 5 év után anyós miatt szétmentek, mert folyton tojtatta a pici fiát, nem hagyta őket élni.1 évig külön voltak, mindkettő lefogyott, depressziós volt, lelkileg belebetegedtek.Majd utcán véletlen összetalálkoztak,rájöttek nem bírják egymás nélkül, sokáig beszélgettek mit csináljanak.

Innentől vejem nem hagyta magát, a sarkára állt mindenben amit az anyja csinált.Végül az anyja jobbnak látta, abbahagyja a sok hülyeségét.Mert a vejem határozottan megmondta neki, soha többet nem megy hozzá ha nem hagy nekik békét.Azóta az anyja teljesen leállt.Nem meggyőződésből, nem azért mert jó anyós lett, hanem alakoskodik,kissé sértődött, de senkit nem érdekel.Ők meg boldogok.

2019. júl. 8. 13:35
 16/26 anonim ***** válasza:
80%
15-ös vagyok: Véletlen elküldtem, de még van egy esetem, rokon lány és párja összeházasodtak,de már előtte is a fiú anyja ellenezte a kapcsolatot, kiutálta a lányt,mert azt akarta, a kisfia vele maradjon, mert ő elváltan élt régóta, és otthon mindent a fia csinált.Esküvő utáni nap vasárnap úgy összeveszett a menyével, hogy a fiatal, 1 napos házasok hétfőn beadták a válást, és el is váltak.Eltelt másfél-2 év, mikor a fiú újra elkezdett járkálni a volt felesége után, randiztak. És újra összeházasodtak, szűk körben,és a fiú itt is teljesen az anyja ellen fordult.Ma már van 2 gyerek, és intelligens kapcsolat az anyjával, de nem több.Szerintem minden attól függ, mennyire szeretik egymást, tudnak-e áldozatot vállalni, kiállni a kapcsolatért.
2019. júl. 8. 13:42
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
67% jó ilyet olvasni.
2019. júl. 8. 13:45
 18/26 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon nem igaz, hogy egy harmadik fél nem tehet tönkre egy jó házasságot! Vannak aljas, rosszindulatú emberek (anyós, após, rokon, barát, haver, kolléga), aki bizony tud úgy dumálni, hatni a másikra, hogy elbizonytalanodjon. Lehet gyengeségnek hívni, töketlenségnek, nem vagyunk egyformák. A mi rokonságunkban ment azért szét házasság, mert a nő meddő volt. Addig dumált anyós, míg válás lett a vége.
2019. júl. 8. 13:51
 19/26 anonim válasza:
69%

Ha a pasas összeszedi magát.

Én 4 éve ezért váltam el. Mindenbe beleszóltak.

2019. júl. 8. 13:51
 20/26 anonim válasza:
91%

Az én esetem bizony ilyen. Mi a férjemmel anyósék fölött a tetőtérben, de lakásilag teljesen külön éltünk. Anyós így is mindig minden lében 2 kanál volt, folyton generálta a konfliktusokat közöttünk. Még abba is beleszólt, hogy a gyes után mikor megyek vissza dolgozni, folyamatosan számon kért. Meg sem hallotta, hogy egyelőre nem kellek sehová sem, de igyekszem. Folyton azzal jött, hogy akkor menjek el takarítani. A párom (vállalkozó) pedig ezt nem akarta.Akkor telt be a poharam, amikor anyós és a barátnője közölték velem, hogy aki nem képes eltartani a gyerekét (közös gyermek a fiával), az egy útszéli.Na ekkor elegem lett, 2-3 nap alatt elköltöztünk a lányommal(akkor volt 7 éves) apukámhoz. 2 és fél évig voltunk teljesen külön. A férjem is látványosan szenvedett a lányunk hiánya miatt, hogy alig láthatja.Nem én korlátoztam, egyszerűen egy munkamániás vállalkozó (fuvarozó). A külön töltött idő alatt egyikünk sem kezdett új kapcsolatot. Némán szenvedtünk, igazából mindhárman, mert a lányunk talán a legjobban. Időközben apósom is megkörnyékezte a férjemet( na anyós azért ki nem mondta volna, pedig ő csinálta a kalamajkát mindig), hogy nagyon sajnálják, hogy beleszóltak az életünkbe. Gondolom észrevették, hogy így sem kapták vissza a fiacskájukat, úgy ahogy azt ők szerették volna.

Végül a férjem a lányunkkal szövetkezett, hogy visszahódítson. Láttam, hogy komolyan gondolja, ezért végül beadtam a derekamat és visszaköltöztünk.

Azóta minden megváltozott. Anyósom most már tudja, hogy meddig tart az ő hatásköre. 3 éve kezdtük újra együtt, akkor költöztünk vissza. Azóta semmilyen konfliktus nem volt közöttünk. Megfejlődte mindenki amit meg kellett.

Idén decemberben leszünk 15 éve együtt.

Fel a fejjel, van ilyen is!

Kettőtök közti kapocs erősségén múlik, hogy mi lesz a végkimenetel.Rólunk azt tartják, hogy zsák meg a foltja vagyunk, lehet, hogy végül azért alakult így.

Sok sikert és csillámpónikat kívánok Neked!

2019. júl. 8. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!