Van itt olyan hölgy akinek szépen lassan tönkrement a hàzassága azért mert kiállt magàért az anyós apóssal szemben?
Érdemes e harcolnom a magánéletemért?
Az anyósom nagyon jól manipulál főleg a fiait.
Volt már sirás rivás,hogy én megbántottam őt.Persze a férjem engem hibáztat.
Csak azt mondtam ki amit ő nem akart.
Randomra beállitanak hozzánk,még akkoris ha azt mondjuk nem alkalmas.
Burkoltam sértegetnek megjegyzéseket tesznek ha valami nem úgy van ahogy akarják.Állandóan a nyakunkban lógnának,az is szóba került hogy hozzánk költöznének mert túl egyedül vannak.40kmre lakunk egymástól.
Rengeteget dolgoztam azért amink van,nem rég vettünk házat azt hittem most már minden csak jobb lesz,hiszen baba elött ez volt az egyik célunk.
Amig panelban laktunk nem volt ennyire sűrű látogatás,de most h van "hely" itt lennének egész hétvégén sőt itt is aludnának mindig.
A férjem nem érti mi ezzel a baj,engem hibáztat valamilyen szinten.
Sokat vitatkozunk emiatt.
Annyira kivagyok hogy egyszer ràzudul minden az anyósomra belőle,vérig lesz sértve.
Mondtam h nekem nem muszály találkoznom velük akkor megy amikor ő akar.De mi az h a szülei nem járhatnak hozzánk,miattam mert én "utàlom őket".
Nem,nem utálom őket de a 2 lépés távolság jó lenne ha megmaradna,mert tul sok a heti látogatásokból,random beállitásokbol akkoris ha nemet mondunk.Ugy gondoltam a férjem intézi hiszen az ő szülei.
De nekem kell kézbe vennem a dolgokat.
Mindenen megsértődnek,támadnak és már gyomoridegem van tőlük.
Valahol azt érzem h magam alatt vágom a fát.
Ha "nyelek" is rámegy a kapcsolatunk,ha én veszem kezembe az irányitást akkoris.
Ilyen helyzetben hasonló hölgyek mit csináltatok?
Hogy alakultak a dolgok?
Költöztesd oda a te szüleidet is 1-2 hetre hogy a férjednek vajon milyen kényelmes lenne.
Sajnálom a dolgot.
Eldöntöd:
Kell e neked ez a pasi ilyen feltételekkel, vagy nem kell, mert láthatóan a szüleihez jobban ragaszkodik mint hozzád.
Ha kell, akkor vedd tudomásul, hogy ez van!
Ha nem tudod ezt elfogadni, akkor tovább kell lépni és elválni!
A férjednek kellene elengedni anyuci szoknyáját.
Egy család vagytok, de azért anyut már talán már a hitvesi ágyba nem kellene beengedni.
Én ezeket az anya-fiú dolgot kissé betegnek tartom már ezen a szinten.
Anyukának vegyetek kutyát, hátha nem unatkozna annyit.
Nem tudom hogy működik köztetek a kommunikáció a férjeddel, de azt kellene elmagyaráznod neki, az anyóst nem támadva, hogy neked miért rossz a jelenlegi helyzet és mit javasolnál a megoldásra.
Ha ezeken a körökön túl vagytok és a férjed nem neked, hanem az anyjának ad igazat továbbra is, akkor a házasságotokra kb keresztet vethetsz.
Engem nem zavarna ha évente 2-3 alkalommal esetleg itt alszanak vagy havonta 1 szer itt töltik a vasárnapot,kedveltem őket de miota elkoltoztunk és van ház udvar ugy csinàlnak mintha nekik vettük volna.Teljesen otthon érzik magukat,anyósom volt a kis virágoskertemet megrendezte mert az szerinte ugy nem volt jó,az a virág úgyis tönkrement volna stb...
Inkább ez a pofátlanság zavar,hogy nem gondolnak arra hogy nekünk is van életünk.És az hogy azt vettem észre mióta megmondom ha valami zavar elkezdtek nem tisztelni és áskálodni,gondolom pafára esés nekik h amig én ott vagyok oda költözés vagy minden hétvégén ott alvás nincs.
Szerintem még örülne is neki ha kilépnék az életükböl.
En is gondoltam a válásra de annyira abszurd h ilyen miatt kell eldobnom 10 évet.A huszas éveim mennek a levesbe mert nyelni nem leszek hajlandó.
Nagyon jól megvagyunk szinte sose vitázunk más miatt csak ahogy szóba kerülnek a szülei,vagy a sógorom,mert ők is megérik a pénzüket,folyamatosan kibeszélnek h én bántom a szüleit meg én mit képzelek magamról,meg persze vagy 20 embernek elpanaszolták.
Most én vagyok mindenhol a màrtir gonosz meny aki nem nyalja az ő feneküket.
Ebböl van nagyon elegem
Az a baj, hogy a kezdet kezdetén a férjeddel nem volt ebben egyetértés.
Lehet, hogy kemény lesz, amit írok, de szerintem addig ne legyen baba, amíg pároddal nem sikerül ebben közös nevezőre jutni. Olyanra, amit nem fogcsikorgatva, hanem jó lélekkel tudsz te is vállalni.
Ha pedig ez évekig nem sikerül, akkor jobb elválni. Gyerek nélkül!
Egyébként én is kiakadnék, ha bejelentés nélkül állítanának be, ha 40 km távolságból itt akarnának aludni, ha hetente jönnének. És biztos, hogy a párommal veszekednék, ha ő ebben semmi problémát nem látna.
Gondolom, bele is po..áznak rendesen abba, hogy mit hogy kéne csinálnotok, mert az ilyen emberek azt is szokták.
Pedig semmi bàntót nem szoktam mondani:
Csak például ha megjelennek mondom h ellett mondva hogy nem érünk rá,nem értem miért nem megérteni.
Vagy megkértem hogy rendezkedjen a saját udvarán,felnőtt nő vagyok,képes vagyok a saját házamat rendben tartani.
Vagy ha itt akarnak aludni,megmondom hogy nem
jó,pihenni szeretnénk és amugyis dolgunk van holnap.
És ezeken kiakad h én bàntom,én utàlom,én mit képzelek magamról ,ez a fia hàza is,akkor jön amikor ő akar,én nem tilthatom meg.(ezeket vissza hallottam)
7es igen az is van.
Kontrollálás,mi új a házban,mit vettünk
Felujitandó házat vettünk,az volt a terv hogy szép lassan rendbe hozzuk.
Mindenröl tudni akarnak,mikor milyen munkát akarunk csinálni.
Nyáron 1-2 szobát festettünk meg parkettáztunk,persze itt ette őket a fene h még őket is kerülgetni kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!