Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van itt olyan hölgy akinek...

Van itt olyan hölgy akinek szépen lassan tönkrement a hàzassága azért mert kiállt magàért az anyós apóssal szemben?

Figyelt kérdés

Érdemes e harcolnom a magánéletemért?

Az anyósom nagyon jól manipulál főleg a fiait.

Volt már sirás rivás,hogy én megbántottam őt.Persze a férjem engem hibáztat.

Csak azt mondtam ki amit ő nem akart.

Randomra beállitanak hozzánk,még akkoris ha azt mondjuk nem alkalmas.

Burkoltam sértegetnek megjegyzéseket tesznek ha valami nem úgy van ahogy akarják.Állandóan a nyakunkban lógnának,az is szóba került hogy hozzánk költöznének mert túl egyedül vannak.40kmre lakunk egymástól.

Rengeteget dolgoztam azért amink van,nem rég vettünk házat azt hittem most már minden csak jobb lesz,hiszen baba elött ez volt az egyik célunk.

Amig panelban laktunk nem volt ennyire sűrű látogatás,de most h van "hely" itt lennének egész hétvégén sőt itt is aludnának mindig.

A férjem nem érti mi ezzel a baj,engem hibáztat valamilyen szinten.

Sokat vitatkozunk emiatt.

Annyira kivagyok hogy egyszer ràzudul minden az anyósomra belőle,vérig lesz sértve.

Mondtam h nekem nem muszály találkoznom velük akkor megy amikor ő akar.De mi az h a szülei nem járhatnak hozzánk,miattam mert én "utàlom őket".

Nem,nem utálom őket de a 2 lépés távolság jó lenne ha megmaradna,mert tul sok a heti látogatásokból,random beállitásokbol akkoris ha nemet mondunk.Ugy gondoltam a férjem intézi hiszen az ő szülei.

De nekem kell kézbe vennem a dolgokat.

Mindenen megsértődnek,támadnak és már gyomoridegem van tőlük.

Valahol azt érzem h magam alatt vágom a fát.

Ha "nyelek" is rámegy a kapcsolatunk,ha én veszem kezembe az irányitást akkoris.

Ilyen helyzetben hasonló hölgyek mit csináltatok?

Hogy alakultak a dolgok?

2020. okt. 8. 10:49
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
82%

Én is kiváncsi lennék majd mi lett, szorítok neked, mindenképp bátor döntés, hogy kézbe veszed az irányítást, ha már egyszer a férjed (akinek a dolga lenne) nem teszi.

Bízzunk benne nem lesz aktualitása annak amit mondok, de ha mégis kenyértörésre kerülne a sor, a hatalmas csalódás közepette

is érvényesítsed megfelelően az érdekeidet. Ha úgy hozza az élet, nem kell anyósék feneke alá tenni azt a házat, amiben a munkád, verejtéked van Neked is. Ha nem bírnátok megegyezni, el kell adni és osztozkodni, nem pedig a kapcsolatod gyászolása közepette, érzelmileg padlón fekve hagyni, hogy elvigyék a fejed felől a munkád gyümölcsét. Ha nem leszel elég erős hozzá, keress egy karakán, vérszívó ügyvédet és engedd át neki, hogy

megvédje az érdekeidet, ha kell, akár közös tulajdon megszüntetésének jogcíme árán.

Kívánom ne kerüljön erre sor, de akármilyen kiábrándítóan racionálisan

is hangzik, hidd el nekem, jobb előre a legrosszabra felkészülni és persze közben a legjobb eshetőségben bízni.

Minden jót és kitartás!

2020. okt. 9. 10:39
 42/55 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek.Meglâtjuk hétvégén lesz e random betopannás.Most bizom benne h lesz ès szèpen elbeszélgetek vele.

Talán kitör belöle valami ami miatt felnyilik a férjem szeme

Kiváncsi vagyok èn is mi lesz belöle.Megmondom neki engem meg nem azért nevelt fel 2 ember hogy más életét éljem,más kényelméért dolgozzak.

Mert tisztelettel becsülettel neveltek fel,ùgy hogy sokszor anyukám nem evett csak h nekünk jusson.És legalább ök érdemelnek ennyit h kiállok magamért.

Keresek egy ügyvèdet is lehet,mert a következö honapok is döntöek lesznek mennyire értik meg amit mondok.

2020. okt. 9. 11:26
 43/55 anonim ***** válasza:
71%
A férjed tipikus esete annak aki nem bír leválni a szüleiről és a szülei se róla, ilyen holtig tartom "fogom a kezed kisfiam" eset. Nekem az ilyen pasi nem kellene, a frász akarna élete végéig harcolni.
2020. okt. 9. 11:45
 44/55 anonim ***** válasza:
51%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..

Kérdező, ezt a kérdést olvasd végig.. Sokat tanulhatsz belőle, hogy az ilyen férfi nem változik, és ha már gyerek is lesz, milyen nehéz lesz lépni.

2020. okt. 9. 11:50
 45/55 A kérdező kommentje:

1 éve vettük a házat ugy volt pròbálkozni is fogunk babával,akkor kezdödött és milyen jòl tettem h vàrtam vele.Nem tudnék nyugodt szivvel igy belevágni.

Ha meg unoka lenne még több "jogott" éreznének ittlenni.Sok minden lejátszòdott bennem mi lenne ha igy maradna

2020. okt. 9. 14:33
 46/55 anonim ***** válasza:
76%

Szóval lényegében egy gerinctelen gyáva kukac a férjed aki inkább hallgat mint szar a gazban és inkább téged hibáztat azért mert kimered mondani azt amit ő is gondol, de még azt is szégyenli?! 🤔 🤣

Nem. Én a helyedben biztosan nem nyelnék tovább. A férjedet ia választás elé állítanám.

Nem a kapcsolattartással van a gond, hanem az egész mentalitással.

2020. okt. 9. 20:48
 47/55 anonim ***** válasza:
57%

Tudjátok, én így olvasva a kommenteket és természetesen a kérdést is, elméláztam azon, mennyire ódivatuvá és távolivá váltak a családi kapcsolatok.

Sajnálom, ezt hozta ki belőlem a kérdés, és természetesen látom azt is, hogy itt mindenki hibázik. Tehát hibás az anyós/após, hisz annak ellenére hogy nem hívják őket, mennek akkor is. Hibás vagy te is kérdező, hisz fordulhatnál feléjük(a férjed felé is) szeretettel, és megértéssel is. Hibás a férjed, mert nem veszi figyelembe azt, hogy neked mi a jó.

Én leszek itt a mumus, de én NEM akarok leválni a szüleimről, soha! És az anyósomról se, sajnos apósom már nem él.

Én mindannyiukkal szeretnék együtt, vagy közelben élni, mindennap szeretném őket látni, a hibáikkal együtt is szeretném őket szeretni, és ez nem ilyen vallásos szar, hidd el. Csak egyszerűen ők a családom, a szüleim minket is hol gazdagságban, hol szegénységben neveltek fel, mindvégig kitartva egymás mellett, szeretetben, és megértésben. A férjem szülei ugyanígy voltak, és én is végig ott voltam a ferjemmel mikor az apja meghalt, éreztem mennyire fáj neki, mintha csak egy darabot téptek volna ki belőle.

Baromi csöpögősnek tűnhet ez, de én inkább próbálnék leülni, és megbeszélni a dolgokat, mindenkivel közösen. De nagyon szépen, megertően, és én inkább valahogy közelebb hoznám a családot egymáshoz, hogy anyósod is olyan közel kerüljön hozzád, mint pl az én anyósom hozzám. Ne legyen egymás háta mögötti beszélgetés, kibeszeles, hanem ténylegesen egy családdá váljatok. De ez én vagyok, mi is külön élünk a családtagjainktól, de pár hónap múlva a szüleim ide költöznek (laktunk már együtt sokáig közösen a férjemet is beleértve) mert édesapám már nem fiatal, nem szeretném ha baja esne, jobban tudunk így egymásra figyelni. Anyósom pedig minden héten jön, és egy napot mindig itt alszik. Ilyenkor kiéljük magunkat, megyünk kutyákat setaltatni, megyünk menhelyekre, erdőbe, vagy moziba, mit hogy, együtt családosan. Neki aztán nagyon rossz lenne, ha nem így lenne, hisz egyedül él és elmegy dolgozni, meg haza. Abban boldogság nincsen. Sőt, lefogtok esni a lábatokról de anyósom és anyukám a legjobb barátok, mint ahogy anyukám és a férjem is, anyukám neha anyósomnal alszik együtt vágnak füvet, mert imadnak füvet vágni ( azt hogy ezt hogy lehet imadni, nem tudom, de örülök hogy ezt szeretik 😃) és a férjem anyukámmal olyan pletykazast tud rendezni, órákig kepesek elmélkedni. Ilyen is van, és en ezt nagyon hiányolom más családoknál. Persze ha az egyik fél erre nem nyitott, nincs harmónia, nincs mit tenni.

2020. okt. 11. 16:49
 48/55 A kérdező kommentje:

Szerencsès vagy ha tèged elfogadnak olyannak amilyen vagy.

Irigyellek h megkapod a tiszteletet,emberként tekintetek ràd és nem néznek levegőnek.

Jó h a te anyósod szerint nem KUSS a neved ha róluk van szó.

Ha bàrmi nem úgy van ahogy ôk akarjàk egyből te vagy a hibàs.

Az én szüleim szerették volna a férjem ès tiszteltèk volna.Teljes rangú emberként kezeltèk volna nem csak egy tàrgynak akinek nincsenek jogai a sajàt hàzàban sem.és nyissak feléjük?adjam fel magamat csak hogy szeressenek?biztos h nem.

2020. okt. 12. 08:37
 49/55 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Elfelejtetted megírni, hogy hogyan is zajlott a mostani hétvége!

Jöttek-nem jöttek, beszéltetek a férjeddel/anyósékkal erről, vagy nem beszéltetek?

2020. okt. 12. 13:04
 50/55 A kérdező kommentje:

Most nem jöttek át mert a másik fiához mentek.

A férjemmel beszélgettem de mindhiába.Sose mondtam neki hogy szakitsa meg a kapcsolatot veluk csakhogy állitsunk szabályokat de megvan sértődve.

Gondolom a szülei nagyokat néznének.Egyébkent magyon sajnálom hogy olyan szülei vannak akiktöl félni kell,félni h kitagadnak a családból.

Ahogy apósom hátat forditott a szüleinek és testvéreinek,gondolom ettől fél.

Ha nem lesz olyan mint amilyennek elképzelik csalódást okoz.

Még a héten összeülünk,ha a férjemnél nem érek el semmit nem is próbálkozom tovább,ezt már ő is tudja.

Válás után lehet elmegyek ki a hugomhoz.Aztán új életet kezdek.

Itt senkim sem marad

2020. okt. 12. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!