Van itt olyan hölgy akinek szépen lassan tönkrement a hàzassága azért mert kiállt magàért az anyós apóssal szemben?
Érdemes e harcolnom a magánéletemért?
Az anyósom nagyon jól manipulál főleg a fiait.
Volt már sirás rivás,hogy én megbántottam őt.Persze a férjem engem hibáztat.
Csak azt mondtam ki amit ő nem akart.
Randomra beállitanak hozzánk,még akkoris ha azt mondjuk nem alkalmas.
Burkoltam sértegetnek megjegyzéseket tesznek ha valami nem úgy van ahogy akarják.Állandóan a nyakunkban lógnának,az is szóba került hogy hozzánk költöznének mert túl egyedül vannak.40kmre lakunk egymástól.
Rengeteget dolgoztam azért amink van,nem rég vettünk házat azt hittem most már minden csak jobb lesz,hiszen baba elött ez volt az egyik célunk.
Amig panelban laktunk nem volt ennyire sűrű látogatás,de most h van "hely" itt lennének egész hétvégén sőt itt is aludnának mindig.
A férjem nem érti mi ezzel a baj,engem hibáztat valamilyen szinten.
Sokat vitatkozunk emiatt.
Annyira kivagyok hogy egyszer ràzudul minden az anyósomra belőle,vérig lesz sértve.
Mondtam h nekem nem muszály találkoznom velük akkor megy amikor ő akar.De mi az h a szülei nem járhatnak hozzánk,miattam mert én "utàlom őket".
Nem,nem utálom őket de a 2 lépés távolság jó lenne ha megmaradna,mert tul sok a heti látogatásokból,random beállitásokbol akkoris ha nemet mondunk.Ugy gondoltam a férjem intézi hiszen az ő szülei.
De nekem kell kézbe vennem a dolgokat.
Mindenen megsértődnek,támadnak és már gyomoridegem van tőlük.
Valahol azt érzem h magam alatt vágom a fát.
Ha "nyelek" is rámegy a kapcsolatunk,ha én veszem kezembe az irányitást akkoris.
Ilyen helyzetben hasonló hölgyek mit csináltatok?
Hogy alakultak a dolgok?
A te szüleiddel mi a helyzet? Mit szólna a kedves férjed meg a mama, ha odaköltöznének ők is, mikor ott van? Vagy csak ők? Ennyi erővel ők is jöjjenek rendezkedni, hiszen a ház másik fele meg a tiéd...
Én megmondanám a bolyhos .amusz-paucs férjemnek, h vagy te vagy ez az egész baszkódás de valamelyik megy a portáról. Az ilyenek jól elvannak,míg rá nem ébrednek, h otthagyják a gyáva, kényelmes seggüket a francba.
Na látod ezért merik ezt megtenni veled. Úgy vannak vele, hogy neked úgyis csak ők vannak, nem mersz le lépni.
Én már jobban kiosztottam volna őket. Pl mikor ott kellett kerülgetni, mikor festettetek, a kezébe adtam volna egy festő hengert és közöltem volna vele, hogy vagy segít, vagy elhúz a francba, mert ez nem színház, nincs szükség közönségre.
Húzz el egy időre, vegyél ki egy hónapra egy lakást, és ha 1 hónap múlva sem könyörög az ajtódba a férjed, hogy beszéljétek meg, akkor irány beadni a válást.
Mutasd meg nekik, hogy el mered hagyni őket, mert amíg azt hiszik, hogy nem, addig semmi nem fog változni
Nem tudom miért kattantak meg.
Mig panelban laktunk mi mentünk inkább,havi 1szer ök fèlèvente 1szer jöttek hozzánk.
Miòta megvan a ház meg nem birnak magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!