Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nők, amit anyósotoktól elvárto...

Nők, amit anyósotoktól elvártok, ti is betartjátok vele szemben?

Figyelt kérdés

Pl: nem véleményezel, nem szólsz bele abba, amit csinál? Ha előírod, mikor mehet hozzátok, te is csak akkor mész, mikor ő hív?

Ez a kérdés csak azokra a menyekre vonatkozik, akik így tesznek. Aki normális kapcsolatban él az anyósával, nem kell külön leírni, én is tudom, hogy van ilyen.

jún. 12. 23:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
58%
Mi ez a h.lyeség már megint? Az ember nem előírja hogy mikor ki mehet hozzá hanem normális emberek megbeszélik.
jún. 13. 20:49
 22/31 anonim ***** válasza:
68%

21-es, normális emberek igen.

De sok helyen "megjelenik" xy családtag.

Pl nálunk is valahogy mindig elfelejtik előre mondani, hogy ők jönnéek (ha megfelel nekem is), hanem "egyszer csak" itt vannak.

Persze, az már nem tetszik nekik, hogy hazaküldöm őket, és hiába utaztak 1,5 órát, de az már az ő bajuk.

És ezt rendszeresen eljátsszák - na, nem velem, mert tanultak a felesleges autókázásokból, én be sem engedem őket, de egymással.

jún. 14. 09:46
 23/31 anonim ***** válasza:
31%
Igen, meghívásra vagy előre bejelentkezve megyek át, és egyedül soha. Nem szólok bele abba amit csinál, de ő beleszól az enyémbe sajnos. Egyszer jöttek csak amúgy meglepetésszerűen, férjem szülinapján, nem sikerült jól a meglepi. Ronda ruhában voltunk, nem volt felsöpörve, beagyazva, stb. Korán jöttek.
jún. 14. 21:16
 24/31 anonim ***** válasza:

Ki vár el ezektől bármit is?

Ne is lássam, halljam és akkor minden okés.

jún. 15. 08:47
 25/31 anonim ***** válasza:
25%
24 hallatlan amit írsz! Magadnakvaló rossz ember vagy.
jún. 15. 09:14
 26/31 anonim ***** válasza:
22 azt tudom, csak a kérdezö úgy adja elő a kérdést mintha a meny " előírogatna" dolgokat amiket ő meg nem tart be..ezért nem értem ezt a megfogalmazást
jún. 15. 10:13
 27/31 anonim ***** válasza:
35%
Ha elmegyek hozzájuk (hálaisten nagyon ritkán) nem csinálok olyat amit nem szeretnék, hogy ő nálam csináljon. Ők sem jönnek gyakran, max évente 2x de fél óránál többet nincsenek itt hálaisten. Nekem még az a fél óra is sok, de évi 2x az a fél óra belefér. Akármilyen az a nő, de sosem jön random látogatni. Ha elmondja a hülyeségét (amire egyébként nem vagyok kíváncsi) és van időm meghallgatni akkor nem formálok véleményt és nem szólok bele. Én sosem mondok el neki semmit, így neki esélye sincs beleszólni.
jún. 15. 17:19
 28/31 anonim ***** válasza:
Jó asszony lehetsz 27
jún. 15. 18:08
 29/31 anonim ***** válasza:

25.

Jól van maris, vagy julis olyan egyformák vagytok. :D

Most megmondtad a tutit, te szerencsétlen.

jún. 15. 19:18
 30/31 anonim ***** válasza:
25%
Hallatlan, egy borzadály, ami ittenék megyen az oldalon
jún. 15. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!