Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom borzasztóan beszűkü...

Az anyósom borzasztóan beszűkült. Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy ritkábban kéne látogatni, márcsak a gyerekek miatt is?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt látogatóban volt nálunk. Tudni kell róla, hogy egy elvakult fideszes, és bár ő sem örül annyira a magas áraknak, de azt őt nem érdekli, hogy a "hanyatló nyugaton" olcsóbban lehet bevásárolni, szerinte a fidesz mindent jól csinál, mert 2010 előtt.... Szóba került, hogy milyen drága a zsömle, egy felfújt szénhidrát 70 forint és persze mondtam, hogy ez nekem nem tetszik, meg nagy az infláció. Erre ő: "a második világháborúban előfordult, hogy kenyeret sem lehetett venni, 45 után pedig a pengőt seperni lehetett az utcákon, te pedig egy 70 forintos zsemle miatt és 400as forint-euro árfolyam miatt sirankozol, mi lesz veled, ha kitör a harmadik vh??"

Nem érdekel mi volta a múltban, engem a jelen érdekel és látom, hogy ami most van az nem jó. Komolyan mondom nekem elegem van ebből a nőből, nem akarom, hogy egy ilyen érzéketlen hárpia a gyerekeim közelében legyen.

2024. jún. 10. 20:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%

Neked az a legnagyobb bajod, hogy a párodnak egyáltalán él az anyukája. Nem értem, a politikai nézet meg a gyerekeid közelsége hogyan függ össze. Itt te vagy a hisztis p*csa, aki csak a kifogásokat keresi, hogy egyáltalán ne kelljen az anyóssal tartani a kapcsolatot.

Én sem vagyok fideszes, én is látom mi a helyzet, de teljesen le*rom ki hol vásárol be, az örökös siránkozás annál inkább.

2024. jún. 10. 20:29
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Tegnap még a dödölle volt a hisztid tárgya...
2024. jún. 10. 20:43
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Napi kamu
2024. jún. 10. 20:50
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Hárpiának nem mondanám, egyszerűen máshogy látja a dolgokat. És valljuk be aki háború, éhínség stb átélt más az ingerküszöbe. Ennek ellenére engem sem vígasztal nyilván hogy régen mi volt, mindenki jobban szeretne élni, de ha ezeket hallom vagy csak egy mostani szegény elnyomott országról látok filmet, átértékelem a dolgokat. Nem beletörődöm meg helyeslem, csak átértrkelem. Az nem baj ha a gyereked más véleményt is hall , úgyis a sajátját fogja kialakítani, és az fogja érdekelni amit ő tapasztal. Tiltani nem tiltanám a nagyanyjától. Már csak azért sem mert pár évtized múlva a mi véleményünkre fognak sokan legyinteni. Neked sem esne jól ha emiatt nem láthatnád az unokádat.
2024. jún. 10. 20:57
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
A gyerekeidre ez nem lesz semmilyen hatással, ha a férjeddel ketten következetesen nevelitek őket és beszélgettek velük, sokat. Te csak nyűgnek érzed a nőt, nem kell a gyerekekre fogni :D
2024. jún. 10. 21:07
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

Akkor miért nem viszed a gyerekeidet külföldre aztán hagyjátok itt anyóst? Menj aztán próbáld ki, gondolom te vagy a mindent is jobban tudó csudimenyecske, akinek arany a keze és százkarátosat szarik.

Hagyni kell hadd mondja, ha akarja. Neked az a bajod, hogy él a mama és véleménye van, a tieddel ellentétes. Igen, többet megélt ezek szerint, mint te és szélesebb rálátása van a világra. Te meg csak annyit tudsz, ami most van.

2024. jún. 10. 21:13
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
És dödölle volt ma is?
2024. jún. 10. 21:15
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
Bogaram, egyre szarabbak a kamu kerdeseid. Eskü meg a tegnapi dodolles is jobb volt.
2024. jún. 10. 21:29
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

Te vagy különb, sőt. Te kezdted ezt a zsömle témát is. Ha ennyire elvakult fideszesnek tartod, akkor minek hozol fel ilyen témákat?

Nem kell(ene) sok agysejt hozzá hogy kitaláld, más véleményen lesz mint te.

"ami most van az nem jó" mégis vígan potyogtatod a közjószágokat ebbe az élhetetlen országba 🤔🤔🤔🤔 de érdekes

Nekik majd biztos könnyebb életük lesz 🤡🤡

2024. jún. 10. 21:36
 10/19 anonim ***** válasza:
87%

Mi az a dödöllés sztori?

Kérdező: hát ettől még nem beszűkült, de a politikai témát mellőzzétek, és bármit, ahonnan od alehet kilukadni. Most hog ytegnap megvoltak a választások ez le fog csengeni.

Biztos idegesítő,nekemis ilyen volt az előző anyós-após, de azért voltak jó pillanataik és mindig azt néztem, hogy az unkokákat mire nevelik, tanítják, velül miről beszélgetnek. (Így az nem zavart sose, hogy felnőttként, miközben a gyerekek a háttérben játszanak ők habzó szájjal szidják a NAv-ot, de az zavart volna, ha a gyereknek azt kezdi el mondani, hogy édes kis boggaram, ha majd nagy leszel akkor ne fizess be adót, mert ez egy ...cég és nem érdemlik meg. :-)

2024. jún. 10. 21:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!