Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A férjem szülei kikészítenek....

A férjem szülei kikészítenek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A férjem szülei mindenbe beleszólnak, ami nem az ő dolguk, szerintem ez sokaknak ismerős. Amikor hozzánk átjönnek (ami majdnem minden nap megtörténik) megjegyzést tesz, főleg az após, hogy például nekünk miért ilyen a mosógép, miért nem kértük ki az ő véleményét, mert ő ajánlott volna jobbat. A szekrény neki nem tetszik, amire azt mondtam, hogy mivel úgyse lakik itt neki aztán igazán mindegy lehetne. Emiatt nem szólt hozzám vagy fél napig, mert halálosan megsértődött.

Vagy minden nap jönnek, szétnéznek és ehhez hasonló idegesítő beszólást tesznek, vagy a férjemet rángatják el magukhoz, próbálják ott tartani isten tudja meddig. Érzelmi manipulációt is bevetnek, hogy azért ő az anyja, ő nevelte fel ezt sose felejtse el, mennyit segítette, reméli ő a fontosabb, mert mennyi mindent megtett és reméli, hogy a későbbiekben majd mi is megháláljuk ezt a sok segítséget neki. Ezt mind szó szerint. Ezt egy telefonbeszélgetésből hallottam, mert férjem pakolt valamit anyós meg ki volt hangosítva. Már szólni akartam nekik, illetve a férjemnek, de nagyon tartom magam, hogy maradjak csendbe, mert nem kellene a fölös feszkó. Meg akkor szerintem egy életre kiutálnának. Mit tegyek, hogy ennek vége legyen, ne jöjjenek minden nap, normális legyen a kapcsolat ne ilyen erőltetett?

jún. 7. 11:18
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
12%
Semmit.
jún. 7. 11:21
 2/40 anonim ***** válasza:
88%
Mi jegyesoktatáson úgy tanultuk, hogy mindenki védje meg a párját a szülei hülyeségeitől. Ez mindenkinek a maga feladata. Tehát a férjed küldje el őket a vérbe kedvesen.
jún. 7. 11:28
 3/40 anonim ***** válasza:
86%

Fú, de rohadt vérszívók az anyósék. Messzebb kéne költözni. Nem bírták elengedni a kicsi fiúkat. S persze ő nem számít, csak az ő biztonságérzetük. Nagyon veszélyes, rámehet a kapcsolatotok, de a férjednek kell ezt megoldania. #2 voltam.

50f

jún. 7. 11:30
 4/40 anonim ***** válasza:
85%
Hamarosan fognak kérni majd kulcsot is, hogy bármikor jöhessenek. #2,3 voltam.
jún. 7. 11:31
 5/40 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon jó, ha megsértődnek, és nem jönnek többet! A férjed mit szól ehhez az egészhez?
jún. 7. 11:32
 6/40 anonim ***** válasza:
95%

A férjed mit szól ehhez? Mondd el neki, hogy ez téged zavar. Az a kisebbik baj, hogy az anyósod azt szeretné, ő legyen a fontosabb, nade mit gondol a férjed?

Ha a férjed képes elszakadni, akkor fogtok tudni határokat húzni, hogy mennyit jöhetnek, mennyit megy át.

Ha a férjed nem képes elszakadni, akkor viszont ez egy élhetetlen kapcsolat. Akkor lépj ki, ne pazarold itt az idődet. Főleg ha gyereket szeretnél.

jún. 7. 11:32
 7/40 anonim ***** válasza:
94%

Én nem értem, hogy aki nem tud határt húzni, az miért nem? Mitől fél?

Ha megsértődnek, szuper, kiderül, hogy milyenek-->nyertél, nem jönnek, ugyanis nem kötelező tartani senkivel a kapcsolatot. Nem, gyerek miatt sem. Aki téged nem szeret és nem tisztel, az a gyereket sem, csak eszközként használja.

Ha nem sértődnek meg, van minimum agyuk, talán meg tudjátok beszélni emberi módon-->ismét nyertél.

jún. 7. 11:36
 8/40 anonim ***** válasza:
70%
Te semmit. A férjed tehet.
jún. 7. 11:37
 9/40 anonim ***** válasza:
73%

Mit tegyek, ha a férjem nem lát rá a saját szüleire?

[link]

jún. 7. 11:41
 10/40 anonim ***** válasza:
76%
Egy ilyen emberhez alapból nem kellett volna hozzámenni. Az egyetlen, amit tehetsz, hogy villámgyorsan elválsz tőle, és legközelebb nem állsz össze egy ilyennel. Nehogy szülj neki!!!!
jún. 7. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!