Anyám kikészít! Már nem bírom tovább! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyedül élek vele, és már nem bírom elviselni! Állandóan veszekszünk, mindig kitalál valami hülyeséget pl. költözzünk angliába, kanári szigetekre, férjhez megy afrikában (nyaraláson szedte össze) stb. Az idegösszeomlás szélén állok, nem tellik el perc, hogy ne veszekednénk, minden nap sírok miatta. Már elértük azt a pontot, hogy meg se tudom vele beszélni, mert leüvölti a fejem. El akarok költözni az apához, ott sokkal kiegyensúlyozottabb lennék, de nem tudom megmerjem e tenni. Lécci segítsetek!2012. ápr. 24. 16:26
3/7 anonim válasza:
mennyi idős vagy? átérzem a helyzeted, az anyám nem akart állandóan költözni, de szinte nem is emlékszem a beszédhangjára, mert folyton ordibált. aki mer az nyer. én költöznék apudhoz, ha még nem vagy elég nagy ahhoz, h a saját lábadra állj. amikor elmész, akkor érzed igazán, mekkora kő esett le a szívedről. meg fogsz könnyebbülni. addig marad az állandó szorongás meg sírdogálás. vedd kezedbe a sorsod :)
4/7 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok. Nagyon nehéz, mert egész életemben csak ketten voltunk, de az utóbbi két évben teljesen idegbeteg lett. Ráadásul van egy kutyánk is, és apukám allergiás a kutyákra szóval őt se vihetném...
2012. ápr. 24. 16:34
5/7 anonim válasza:
beszéltél már erről (anyud állandóan veszekszik, odaköltöznél) az apukáddal?
6/7 A kérdező kommentje:
Még nem, de amikor van a költözési fellángolása akkor apu mindig mondja, hogyha nem akarok menni akkor velük lakhatok, szóval ezzel szerintem nem lenne baj.
2012. ápr. 24. 16:51
7/7 anonim válasza:
rajtad vezeti le a feszkot...szerintem bexélj vele..ha pedig nem megy...akkor költöz egy kis idore apudhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!