Anyósomat hogyan szereljem le?
Nem neked kellene leszerelni, hanem a feleségednek.
Amúgy ez mióta van így? Eddig nem zavart, vagy ez valami új dolog?
Sajnos volt szerencsém ilyen szociopata pasihoz mint te, azt mondta miert beszelek anyámmal, hiszen ott van nekem ő. Vegul titokban beszeltem anyámmal a kertből.
Az, hogy szoros a kapcsolatuk, normalis embert nem zavar, engem nem erdekel, hogy a pasim mennyit beszelne az anyjával, sőt örülnék, h jó a kapcsolat es normális összetartó család, jó minta.
Régebben a generációk együtt laktak es sokkal jobb volt (ahol béke volt) mint ez a nagy elzárkózás. A városiasodás es a tömbházak tömeges izolációt hoztak magukkal es ezért olyan sok az elmebajos
Én megértelek.
Nekem se tetszene a minden napos hívás. De hidd el, ha szólsz hogy ez zavar, akkor is hívni fogja max nem előtted.
Feleségedet kérd meg, hogy privát dolgaitokról ne számoljon be, a többi meg had menjen - Mit evett a gyerek stb.
Ha lehet ne előtted telefonáljon mindig mond el, hogy zavar és tartson tiszteletben ezzel, mikor megteheti.
En nő vagyok , az en anyosom detto mindennap hivott, vagy engem vagy a ferjemet. Igazabol rohadtul idegesített, de aztan rajottem , hogy gec@ire nem a mi napunk erdekli hanem az unokaja napja.
Szoval elmondtuk mi van a gyerekkel aztan hello. Miota a gyerek beszed kepes neki adjuk telot. Mar 1 eve van sajat teloja. Igazabol csak azert , hogy kozvetlen őt hivhassa anyos ne engem. 🤣
Bejott. Azota nem engem nyaggat. 😀😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!