Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomat hogyan szereljem le?

Anyósomat hogyan szereljem le?

Figyelt kérdés
Feleségemet mindennap hívja , hogy miujsag ami engem idegesít mert mi köze van hozzá hogy minden napunkrol tudjon ? Gyerek mit eszik mi volt ma stb stb a kérdés mindig mindig ugyan az ami őrületbe kerget . Jeleztem már a feleségemnek hogy ez sok már és zavar . Tartsa meg az egy lépés távolságot mert ez nem egészséges de persze mindig védi. Mit lehetne csinálnom hogy le szereljem anyost ?

2024. máj. 15. 21:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%
IGAZÁBÓL miért zavar ez téged?
2024. máj. 15. 21:23
 2/30 A kérdező kommentje:
Csupán csak azert mert a tudta nélkül kb fingani sem lehet . Meg mi köze van mindenhez amit történik nálunk ?
2024. máj. 15. 21:25
 3/30 anonim ***** válasza:
69%
Probalj meg helyesebben irni, a fingani helyett mas hasonlatot talani es egyaltalan mi kozod hozza, hogy az anyjaval telefonal a feseged. Vagy azt szeretned, hogy a feleseged ne beszeljen a szuleivel, csak a te fingasodat hallgassa veled kettesben?
2024. máj. 15. 21:38
 4/30 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván a feleséged nem fog vele intim titkokat megosztani, ne parázz már! Szerintem ezek ártalmatlan fecsegések. Az anyák már csak ilyenek, arról is tudni akarnak, ha az unoka kakilt.
2024. máj. 15. 21:39
 5/30 anonim ***** válasza:
48%

Nem neked kellene leszerelni, hanem a feleségednek.

Amúgy ez mióta van így? Eddig nem zavart, vagy ez valami új dolog?

2024. máj. 15. 21:40
 6/30 anonim ***** válasza:
62%
Mond meg az anyosodnak, hogy ne telefonaljon, mert te monst a fingasodat akarod bemutatni a felesegednek es zavar, ha az asszony nem csak erre koncentral.
2024. máj. 15. 21:41
 7/30 anonim ***** válasza:
73%

Sajnos volt szerencsém ilyen szociopata pasihoz mint te, azt mondta miert beszelek anyámmal, hiszen ott van nekem ő. Vegul titokban beszeltem anyámmal a kertből.

Az, hogy szoros a kapcsolatuk, normalis embert nem zavar, engem nem erdekel, hogy a pasim mennyit beszelne az anyjával, sőt örülnék, h jó a kapcsolat es normális összetartó család, jó minta.

Régebben a generációk együtt laktak es sokkal jobb volt (ahol béke volt) mint ez a nagy elzárkózás. A városiasodás es a tömbházak tömeges izolációt hoztak magukkal es ezért olyan sok az elmebajos

2024. máj. 15. 21:47
 8/30 anonim ***** válasza:
92%
Ha ezt egy feleség írta volna ki, mindenki mondaná, hogy dobja ki az anyuci pici fiát :D
2024. máj. 15. 21:49
 9/30 anonim ***** válasza:
71%

Én megértelek.

Nekem se tetszene a minden napos hívás. De hidd el, ha szólsz hogy ez zavar, akkor is hívni fogja max nem előtted.

Feleségedet kérd meg, hogy privát dolgaitokról ne számoljon be, a többi meg had menjen - Mit evett a gyerek stb.

Ha lehet ne előtted telefonáljon mindig mond el, hogy zavar és tartson tiszteletben ezzel, mikor megteheti.

2024. máj. 15. 21:51
 10/30 anonim ***** válasza:
95%

En nő vagyok , az en anyosom detto mindennap hivott, vagy engem vagy a ferjemet. Igazabol rohadtul idegesített, de aztan rajottem , hogy gec@ire nem a mi napunk erdekli hanem az unokaja napja.

Szoval elmondtuk mi van a gyerekkel aztan hello. Miota a gyerek beszed kepes neki adjuk telot. Mar 1 eve van sajat teloja. Igazabol csak azert , hogy kozvetlen őt hivhassa anyos ne engem. 🤣

Bejott. Azota nem engem nyaggat. 😀😀

2024. máj. 15. 21:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!