Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomat hogyan szereljem le?

Anyósomat hogyan szereljem le?

Figyelt kérdés
Feleségemet mindennap hívja , hogy miujsag ami engem idegesít mert mi köze van hozzá hogy minden napunkrol tudjon ? Gyerek mit eszik mi volt ma stb stb a kérdés mindig mindig ugyan az ami őrületbe kerget . Jeleztem már a feleségemnek hogy ez sok már és zavar . Tartsa meg az egy lépés távolságot mert ez nem egészséges de persze mindig védi. Mit lehetne csinálnom hogy le szereljem anyost ?

2024. máj. 15. 21:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%

1# vagyok. Ha nagyon szoros a kapcsolatuk, nem fura, ha sokat beszélnek.

Az mellett, hogy idegesít az, hogy mindenről tud anyóspajtás, van bármilyen más hatása az életetekre? (Pl. nem megy el veled kirándulni mert ő az anyját hívja; vagy nem tudtok megnézni egy filmet, mert a fele időben helyette anyukával beszél; hálószoba titkokat tud meg...stb).

2024. máj. 15. 22:04
 12/30 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező “önállósult” azaz megszűnt a családja miutan nagykorú lett, vagy kidobták otthonról es csak kétszer latogatja evente az anyját, ráköp miközben elhajt mellette az autóval mert nagyfiú már.

Es minden titkos ami vele történik.

Van így az ember, biza

2024. máj. 15. 22:04
 13/30 anonim ***** válasza:
79%

Ha jól értem, nem neked "kell" vele beszélni, akkor mi a gond?

Gondolom nem vagytok összenőve a feleségeddel, egy negyed órát csak kibírsz nélküle naponta (nem hiszem, hogy órákig csevegnek).

Az meg miért probléma, ha elmondja, mi van az unokájával és veletek? Gondolom nem a hálószoba titkaitokat osztja meg vele.

2024. máj. 15. 22:44
 14/30 anonim ***** válasza:
77%
Még mindig jobb mintha személyesen tartaná ott a száját...
2024. máj. 15. 23:12
 15/30 anonim ***** válasza:
74%
a feleséged anyósával milyen a kapcsolatod?
2024. máj. 15. 23:30
 16/30 anonim ***** válasza:
64%
Mi a bajod ezzel? Neked sehogy nem kell leszerelned. A feleséged felnőtt ember, ha neki nincs baja azzal, hogy az anyja minden nap hívja és nem beszél ki érzékeny dolgokat veled kapcsolatban, akkor az ő dolga. Képzeld, az anyámon kívül a nővéremmel és anyóssal is beszélek hetente többször is. És igen, többnyire a gyerekeink a téma, milyen napjuk volt, hogy aludtak stb. szóval külsősök számára nagyon "izgalmas" beszélgetések. De legalább a férjemen kívül más felnőttel is tudok beszélni.
2024. máj. 15. 23:51
 17/30 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem örülj, hogy nem harcol minden eszközzel azért, hogy egy ilyen írástudatlan, primitív állattól megmentse a lányát. (Bocs az állatoktól.) Teljesen normális, hogy egy anya mindennap beszél a lányával. Te biztos olyan proli családban nőttél fel, ahol a gyereket 18 évesen utcára teszik, mert már nem jár rá segély és soha többet felé se néznek. DE nem ez a normális, azt ne hidd.
2024. máj. 15. 23:58
 18/30 anonim válasza:
57%

Miért baj az, hogy jó kapcsolatban van az anyjával a feleséged? Mindketten nők, ők máshogy beszélgetnek, gondolom, egymással, mint veled.

De ha az zavar, hogy a magánügyeiteket is kibeszélik, azt teljesen megértem. A feleségednek kéne jelezned, hogy mi az, ami sok. Önmagában az, hogy mesél, fecseg, még nem kellene, hogy rossz legyen, a nők egyébként is rengeteget tudnak beszélni (ez a lételemük).

2024. máj. 16. 07:15
 19/30 anonim ***** válasza:
80%

Ha ezt a feleség írta volna ki, akkor már jönnének a kommentek, hogy anyuci pici fia, és nem normális a dolog, szakítson.

Kettős mérce.

Amúgy engem rhadtul zavar, amikor BÁRKI kéretlenül hívogat, napjában többször, meg minden lépésemről tudni akar.

Egy ideig szóltam szépen, csúnyán, aztán nem reagálok. Telefon lenémítva, üzenetekre nem válaszolok.

Heti kétszer írok néhány szót-sort és ennyi, de nem engedem, hogy belefolyjanak az életünkbe.

2024. máj. 16. 08:10
 20/30 anonim ***** válasza:
81%
Ez miért bocsánatos bűn és az miért üldözendő, ha a férfi anyja lenne? Akkor azt írnátok, hogy igaza van és papucs. De mivel egy nő anyja, ezért rendben van? Agyam eldobom...
2024. máj. 16. 09:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!