Anyósomat hogyan szereljem le?
1# vagyok. Ha nagyon szoros a kapcsolatuk, nem fura, ha sokat beszélnek.
Az mellett, hogy idegesít az, hogy mindenről tud anyóspajtás, van bármilyen más hatása az életetekre? (Pl. nem megy el veled kirándulni mert ő az anyját hívja; vagy nem tudtok megnézni egy filmet, mert a fele időben helyette anyukával beszél; hálószoba titkokat tud meg...stb).
Kérdező “önállósult” azaz megszűnt a családja miutan nagykorú lett, vagy kidobták otthonról es csak kétszer latogatja evente az anyját, ráköp miközben elhajt mellette az autóval mert nagyfiú már.
Es minden titkos ami vele történik.
Van így az ember, biza
Ha jól értem, nem neked "kell" vele beszélni, akkor mi a gond?
Gondolom nem vagytok összenőve a feleségeddel, egy negyed órát csak kibírsz nélküle naponta (nem hiszem, hogy órákig csevegnek).
Az meg miért probléma, ha elmondja, mi van az unokájával és veletek? Gondolom nem a hálószoba titkaitokat osztja meg vele.
Miért baj az, hogy jó kapcsolatban van az anyjával a feleséged? Mindketten nők, ők máshogy beszélgetnek, gondolom, egymással, mint veled.
De ha az zavar, hogy a magánügyeiteket is kibeszélik, azt teljesen megértem. A feleségednek kéne jelezned, hogy mi az, ami sok. Önmagában az, hogy mesél, fecseg, még nem kellene, hogy rossz legyen, a nők egyébként is rengeteget tudnak beszélni (ez a lételemük).
Ha ezt a feleség írta volna ki, akkor már jönnének a kommentek, hogy anyuci pici fia, és nem normális a dolog, szakítson.
Kettős mérce.
Amúgy engem rhadtul zavar, amikor BÁRKI kéretlenül hívogat, napjában többször, meg minden lépésemről tudni akar.
Egy ideig szóltam szépen, csúnyán, aztán nem reagálok. Telefon lenémítva, üzenetekre nem válaszolok.
Heti kétszer írok néhány szót-sort és ennyi, de nem engedem, hogy belefolyjanak az életünkbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!