Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomat hogyan szereljem le?

Anyósomat hogyan szereljem le?

Figyelt kérdés
Feleségemet mindennap hívja , hogy miujsag ami engem idegesít mert mi köze van hozzá hogy minden napunkrol tudjon ? Gyerek mit eszik mi volt ma stb stb a kérdés mindig mindig ugyan az ami őrületbe kerget . Jeleztem már a feleségemnek hogy ez sok már és zavar . Tartsa meg az egy lépés távolságot mert ez nem egészséges de persze mindig védi. Mit lehetne csinálnom hogy le szereljem anyost ?

2024. máj. 15. 21:17
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Na hát ez itt a lényeg ha egy feleség írna ilyen kérdést akkor a ferj anyuci pici fia és egy papucs . De az én esetembe meg még megköveznének sokan .. ez röhej amúgy . Akárki mit mond , hogy szoros a kapcsolat szeretik egymást stb stb ez mind helyén van de az hogy minden egyes nap hívogatja hogy na miujsag ? Főleg úgy h előző nap voltunk náluk és már delelott hívja hogy miujsag ? Hat könyörgöm egy éjszaka alatt mi történik ?! A saját anyámat nem hivogatom mindennap meg nem is irkálunk mindennap és mondom ezt úgy hogy en is nagyon szeretem az édesanyámat egyke gyerekként !!
2024. máj. 16. 11:57
 22/30 anonim ***** válasza:
95%

Apukámat is hívta a nagymamám minden nap (sajnos pár hónapja meghalt).

Soha senki nem gondolta őt emiatt papucsnak, vagy anyuci pici fiának.

Sokszor anyukám is beszélt vele, mert ők is szerették egymást.

Erről szól a szerető család.

2024. máj. 16. 12:12
 23/30 anonim ***** válasza:
92%

Mondd meg a feleségednek, hogy akkor beszéljen az anyjával mikor te dolgozol és nem hallod.

Probléma megoldva!!

2024. máj. 16. 12:46
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindennap telefonálunk az anyukámmal. Nekem komfortos, a férjem véleménye nem érdekel- mivel a szüleim sem fiatalodnak, örülök, míg tudok velük beszélni. Mondjuk a férjemet meg csesztetni kell, hogy 2 hetente telefonáljon a szüleinek legalább.
2024. máj. 16. 14:20
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap beszélek anyukámmal telefonon, soha nem tett erre megjegyzést a férjem. Ha nem ő hív akkor hívom én, és sokszor a férjemnek is szólok, hogy jó lenne, ha felhívná a szüleit. Szerintem nincs a minden napos telefonálásban semmi rossz sem, hadd beszéljen az anyukájával, ha szeretne.
2024. máj. 16. 15:20
 26/30 anonim ***** válasza:
90%
A férjem minden nap beszél a szüleivel. Eleinte furcsa volt, mert mi csak akkor beszéltünk (anyu és én, apu már nem él), ha történt valami. Kicsit zavart, de nem tettem szóvá. Az utóbbi években én is szinte naponta / 2 naponta beszélek anyuval a "semmiről". Úgy vettem észre, hogy anyu örül neki és fél óráig beszél a "semmiről", pedig nem magányos, nyugdíj mellett dolgozik.
2024. máj. 16. 18:13
 27/30 anonim ***** válasza:
87%
Az én anyósom naponta 5x felhívja a páromat, minden fasság miatt. Pl ma 16. van, holnapig jó a mustár, megeheti-e még, meg hasonló idiótaságok miatt telefonál. Van amikor felhívja, de valaki mással beszél még, nem szól rögtön bele. Rohadt idegesítő. Párom lerázza 2 perc alatt, mert őt is irritálja. Én anyám kibírja, hogy 2 hetente hív.
2024. máj. 16. 20:56
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

"Én anyám kibírja, hogy 2 hetente hív."

Mondjuk ez meg a másik véglet, hogy egy szülő és gyerek 2 hetente kíváncsi egymásra.

2024. máj. 16. 21:28
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
De mi zavar? Mert ha azt írtad volna hogy minden intim dolgot megoszt vele azt érteném. Vagy ha tényleg minden pénzügyi vagy akármilyen dolgotokról rögtön tud. De most az hogy csacsognak miért baj?
2024. máj. 17. 14:19
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, neked is csak azt tudom mondani, hogy felnőtt nővel kell gyereket vállalni, nem egy sérült kislánnyal... Dehát ha deréktájt összegyűlik a vér, ugye...

Bakker, ne legyél már ennyire gyp-s, zavard át másik szobába, mondd meg neki, hogy nélküled kedvére anyucikázhat, felőled mehet, amennyit akar. Bakker, rossz látni, hogy ilyen töketlenek szaporodnak...

2024. máj. 17. 15:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!