Nőtársaim! Ti hogy érzitek magatokat a férjetek családjában? Milyen gyakran jó találkozni velük?
Na, látom szépen le lettem pontozva, mert javasoltam a kommunikációt. Pedig az minden kapcsolat alapja, tetszik vagy sem. Ha csukott szájjal gyűlölködtök, akkor mindenhol szarul érzed majd magad.
Kedves kérdező, itt benned van a hiba. A saját családoddal sem vagy jóban, gondolom te vagy egyedül tökéletes. Csóri férjed meg csak tűr..
Mindenkinek mások az igényei. Ki több, ki kevesebb kapcsolattartást igényel. Vannak introvertált, extrovertált, ambivertált emberek, nem kell ezen hőbörögni.
Az én családom laza, örülnek ha megyünk, és elfogadják ha nem. Nincs bűntudatkeltés. Férjemnek külön "tréninget" kellett tartanom, hogy nem kell velem jönnie ha nem szeretne, nyugodtan maradhat otthon, akkor jöjjön ha szeretne és jól tudja érezni magát.
Ebből ki lehet találni, hogy az ő családja elvárja, és ha nemet mond, jön a bűntudatkeltés, nem szeretsz már minket", és a többi.
Én pl igazán szeretek kommunikálni, de azzal nem tudok mit kezdeni, és senki nem is tudna, hogy anyós nyíg azon hogy azért nem megyek mert utálom őket, felhívom, beszélek vele hogy nem erről van szó, el is mondom mi másról van szó. De ő azt nem fogadja el, ha nem megyek igenis azt fogja gondolni hogy utálom..
Kommunikálhatsz te ha a másik fél csak trükközik, meg nincs kölcsönös tisztelet a másik élete irányába.
Szóval az elején mentem hozzájuk, telefonáltam vele, de a képzelgései, játszmái miatt eldurvult, és én azóta nem mentem.
Fordított esetben sem várnám el a páromtól hogy menjen pofavizitre, oda ahol rosszul érzi magát.
Kedves kérdező, érezd jól magad az otthonokban, érezd jól magad az életedben. Én csak olyan vendéget hívok, aki nem bontja meg az otthoni nyugalom érzést, és olyan vendégségbe megyek, ahol szívesen töltöm az időt.
Inkább tartom rossznak azt ha valaki erőlteti a dolgot akkor is ha tudja hogy ez a másiknak (pl a párjának) nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!