Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nőtársaim! Ti hogy érzitek...

Nőtársaim! Ti hogy érzitek magatokat a férjetek családjában? Milyen gyakran jó találkozni velük?

Figyelt kérdés
Sajnos én nem túl jól, általában 1-2 napig rosszul vagyok egy ilyen látogatás után. Akár ők jönnek, akár mi megyünk. Nekem elég lenne a nagyobb ünnepekkor találkozni. Saját szüleimmel se találkozom ennyit. Érdekelne a ti tapasztalatotok is, hogy én most csak kivételesen rosszul jártam-e.

máj. 15. 13:07
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
93%

Anyósomat szerettem, de ő már esküvőnk után egy hónappal meghalt balesetben:(

Férjem húgával egyáltalán nem járunk össze, nem hiányzik neki (férjemnek) sem, azt mondta, nem állnak közel egymáshoz. Karácsonykor egy sms-t kap a férjemtől, ennyi.

máj. 15. 18:22
 22/54 anonim ***** válasza:
93%

17, ez hogy jön ide?

Férjem húgával semmilyen a kapcsolatom, nem érjük el egymás ingerküszöbét, 15 év alatt láttam kétszer.

Az én húgom amikor jön (külföldről egy évben háromszor csak sajnos), az meg ünnepnap nekem, nagyon közel állunk egymáshoz, beszélgetés, finom kaják, alig tudjuk elengedni egymást.

(Én kérek elnézést).

máj. 15. 18:27
 23/54 anonim ***** válasza:
92%
En elvagyok, a gyerekunket imadjak. Havi atlag 2 hetveget ott van. En viszem olyankor kavezunk egyet aztan vasarnap ebedre megyek erte. Segitenek ha kerem , de nem okoskodnak feleslegesen. A gyerek apja kulfoldon dolgozik, ha itthon van egyutt megyunk ebedelni. Tobb csaladi esemeny pl ballagason voltam mar egyedul mert a ferjem epp nem volt itthon, de engem termeszetesen elhivtak . Kb egy ora autoutra lakunk. Pont eleg, hogy segitsunk egymasnak es pont eleg a tavolsag, hogy ne menjunk egymas agyara. 14 eve vagyok a csalad tagja. Teljesen jo minden.
máj. 15. 19:36
 24/54 anonim ***** válasza:
46%

Nem éreztem jól magam, feszengtem, szorongtam.

Főleg, hogy mindenki mindenkitől elvált és újra házasodott, így nagyjából úgy néztünk ki mint egy patchwork takaró, ami nem is lenne baj, de így teljes káosz volt, hogy milyen szempontok alapján igazodjunk egymáshoz.

máj. 15. 19:38
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

Jó a kapcsolatunk. Sok szempontból lazábbak mint az én szüleim, sokszor velük én is jobban el tudok engedni mint a saját családommal. A testvéreit is mind kedvelem, pedig 4 van belőlük. Nem azt mondom, vannak olyan dolgaik amiket nem szeretek, de kinek nincsenek.

Unoka óta gyakrabban találkozunk, 1-2 hetente. A lányom is nagyon szereti őket.

máj. 15. 20:39
 26/54 anonim ***** válasza:
84%

Jól kijövünk

30/N

máj. 15. 20:46
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
Mi csak havonta vagy ritkábban találkozunk. Nem vagyunk rosszban, csak mindenki elvan a hétköznapi dolgaival. Azt nem tudom engem mennyire fogadtak el, mert nem egy szószátyár család, de nem piszkálnak, így béke van.
máj. 15. 20:47
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Apósommal és a párjával nagyon jól kijövök, lazák (pedig 60 felettiek), jófejek. Problémának max azt tudom felhozni, hogy a szó szerint rajtuk élősködő felnőtt lánya a párjának folyamatosan ott kotlik gyerekestől, pasistól, nem lehet egy normális beszélgetést folytatni, mert persze a szülők csesznek foglalkozni a gyerekkel és felháborítóan kihasználják őket időben, anyagilag, mindenhogy. Persze ez az ő dolguk meg nekik kéne nemet mondani, de azért nem jó nézni, hogy jószívű embereket palira vesznek.

Anyósom már akkor lenézett, mikor még együtt sem voltam a fiával. Próbáltunk megbarátkozni, nem sikerült, azóta is lenéz. Nem is óhajtom vele tartani a kapcsolatot.

Párom nagynénje nagyon kedves teremtés, csak rettentő sokat panaszkodik és mindent magára vesz, pl biztos azért nem megyünk gyakrabban, mert nem szeretjük őket. Hát nem egyszerű meg páromat is le tudja fárasztani a panaszkodás, de alapvetően jószándékú, segít, ha baj van.

Testvér nincs, nagyszülők már sajnos meghaltak.

máj. 15. 21:12
 29/54 anonim ***** válasza:
5%
Tökéletesen kijövök a férjem szüleivel, heti szinten. Kérdező te nagyon kényes, kényelmes nő lehetsz!
máj. 15. 21:24
 30/54 anonim ***** válasza:
87%

Semmi különösebb bajom velük, három dolgot leszámítva (és emiatt nem járok szívesen hozzájuk vagy max 2-3 napra)

1. eltérő bioritmus - ők még tizenegykor is ágyban vannak, én legkésőbb hétkor felkelek (általánosan, tök mindegy, hogy nyaralunk, hétvége van...), ami szar. Oké, reggelizek, csinálok egy kávét, de utána ebéd 3-4-nél előbb nincs

2. az apja alkoholista - ezen nincs mit mondani

3. anyja kedves nő, de mindig egy hadseregnek főz, hiába kérjük, hogy ne, mert a fele nem fogy el

máj. 16. 07:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!