Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nőtársaim! Ti hogy érzitek...

Nőtársaim! Ti hogy érzitek magatokat a férjetek családjában? Milyen gyakran jó találkozni velük?

Figyelt kérdés
Sajnos én nem túl jól, általában 1-2 napig rosszul vagyok egy ilyen látogatás után. Akár ők jönnek, akár mi megyünk. Nekem elég lenne a nagyobb ünnepekkor találkozni. Saját szüleimmel se találkozom ennyit. Érdekelne a ti tapasztalatotok is, hogy én most csak kivételesen rosszul jártam-e.

máj. 15. 13:07
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
89%
Van mikor rosszabbul, van mikor jobban. Férjem miatt megyünk hozzájuk kb 2-3 hetente, tekintettel vagyok rá így kibírom, néha pedig egyedül is megy. Milyen gyakran mentek hozzájuk? Mi az oka, hogy utána rosszul vagy?
máj. 15. 13:18
 2/54 anonim ***** válasza:
93%
Borzalmasan éreztem magam, voltak problémák, hogy finoman foglamazzak, ezért már nem járok hozzájuk.
máj. 15. 13:31
 3/54 anonim ***** válasza:
86%
Nekem már voltak rossz tapasztalataim anyucikkal, szóval a megismerkedésünkkor megmondtam a férjemnek, hogy nem szeretném a kapcsolatot tartani a családjával. Ezt ő megértette és eszerint élünk. Ő hazamehet, ha akar, de nem olyan szoros velük a kapcsolata amúgy sem. Nem értem, az emberek miért erőltetnek magukra olyan kapcsolatokat, amelyek kellemetlenek a számukra. Ehhez túl rövid az élet.
máj. 15. 13:35
 4/54 Katona Dius ***** válasza:
90%
A húgával és az öccsével nem nagyon tartunk kapcsolatot. Az anyjával szoktunk találtozni havi 1-2 alkalommal, vele nincs bajom.
máj. 15. 14:00
 5/54 anonim ***** válasza:
88%
Semmi bajom velük, csak nem vágyom a társaságukra. De a fiunk nagyon szereti a nagymamáját. A férjem szokta vinni, meg az anyósom is jön 1-2 hetente és elviszi a gyereket pár órára. Én pedig évi 5-6x találkozom velük pár óra erejéig.
máj. 15. 14:09
 6/54 anonim ***** válasza:
88%
Miutan mar tobb, mint 1 evtizede nem allunk szoba veluk, nagyon jol! ;-)
máj. 15. 14:24
 7/54 Metionin ***** válasza:
90%
Szerencsére nem vagyok a családjuk tagja, örülök ha nem látom őket. Tettek érte. 3 éve körül, hogy megszakítottam a kapcsolatot a csipetcsapattal, azóta csak azt bánom, hogy nem tettem hamarabb.
máj. 15. 14:43
 8/54 A kérdező kommentje:
Bárkinek van ellenpéldája? Így úgy érzem, annyira nem egyedi a dolog, vagyis másnak is van ilyen problémája. De 3-nak nagyon igazad van, mert tényleg rövid az élet ahhoz, hogy olyan kapcsolatokkal szenvedjünk, ami nem jó egyik félnek se... Én sajnálom, hogy így alakult, megpróbáltuk, de én nem fogok sokat menni már hozzájuk, a félévente pár havonta bőven jó, annyit ki lehet bírni. Az, hogy a férjem megy, hát jól teszi hogy tartja velük a kapcsolatot, nem akarnám hogy emiatt is engem hibáztassanak ha ő nem megy.
máj. 15. 14:52
 9/54 anonim ***** válasza:
91%
Addig mig penzeltuk anyost, jo voltam, miota elzartuk a penzcsapot, en vagyok a szar. Kimutattak a foguk feherjet, igy mar nekem sincs kedvem jopofizni. Jobb is igy, elegem lett, nyugalomra vagyom.
máj. 15. 15:10
 10/54 anonim ***** válasza:
77%

Én jól érzem magam többnyire. Az anyósomat imádom, amolyan anyám helyett anyám, apósomat kedveltem évekig, sajnos most kezd szellemileg leépülni már és egyre jobban kifordul magàból, kezd bunkó lenni, beszólogatni mindenkinek, amit rosszul viselek én is, de mivel előtte 10 évig normális volt, igyekszem tolerálni.

A sógornőmmel semleges a kapcsolatunk, sajnos ő sem százas és ahogy "öregszik", egyre nehezebb az ő természete is. Anno fitalaon volt egy normális völegénye, akit szeretett az egész család, eljártunk együtt ide-oda, kirándulni meg minden, de szakítottak, a férjéért nem vagyunk oda, de ez van, a gyerekek miatt járunk inkább már csak össze, mert ők meg imádják egymást, 2-2 van náluk és nálunk is, egykorúak, hadd legyenek együtt.

Szóval azt mondom, régen jobbak voltak a családi találkozók, de most sem utálom őket.

Viszont hadd jegyezzem meg, azért látom én a saját rokonaimon és barátnőimen, hogy "ösztönösen" utáljál az anyósukat és a férjük családját, csak az ő családjuk lehet jó, de ja megnézed gyakorin pl. az anyós-após kategóriát, itt is 99%-ban azzal fogsz talslkozni, hogy a feleség családja szuper, normális, összetartó, blabla, a férj családja bezzeg komplett idióta, mindenki. Érted. Én nő létemre mondom, hogy a nők/feleségek a legnagyobb sz*rkavarók, akik képtelenek elfogadni, hogy nem csak az lehet a norma, ahogy ő felnőtt a saját családjában és hogy mindenkinek vannak hibái, ahogy a férje családjának, úgy a sajátjának is.

Azt vajon ki kérdezi meg, hogy a férje hogy érzi magát, mikor neki kell menni a feleség családjához?

Ezt amúgy ne vedd magadra, nyilván vannak sz*r családok, de nem fura, hogy mindig a férj családja az? Ja, és ha lánya is van a családnak, akkor szerinte meg csodás ez a család és ő is a férjét szidja :S

máj. 15. 15:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!