Nőtársaim! Ti hogy érzitek magatokat a férjetek családjában? Milyen gyakran jó találkozni velük?
A férjem összes családtagja sajnos már meghalt, de sokkal jobb volt náluk, mint a saját családtagjaim között.
Anyósom meg apósom a lehetö legjobb emberek voltak, szerettek, tényleg befogadtak, gyereküknek tekintettek. A sógornömmel barátnök voltunk, ha volt lehetöségünk, együtt töltöttunk igen sok idöt. Ott mindenki nagyon becsületes, egyenes ember volt, ha valami nem tetszett, szóltak, rákérdeztek udvariasan, megbeszéltük, mi lehetne a jó komplromisszom, vagy idönként egyszerüen mindenki elfogadta, hogy valakinek más a véleménye.
A saját családomnál föleg a húgom az, aki rettentö sz**keverö, mindent elferdít, mindenkibe beleköt, mindenkit össze akar a másikkal veszíteni, rettentöen szeret a zavarosban halászni.
10: Igazad van valamennyire, értem mikre gondolsz. Én ritkán találkozom a saját születési családommal, őszintén nem is hiányzik annyira, nekem volt annyira jó. Egyébként is egyedül szoktam látogatni őket :/
Inkább a régi barátaim a fontosabbak nekem sajnos. Férjem családja sajnos meg nem fogadott be annyira, nem igazán értjük egymást. Nem hibáztatom őket, más a hátterünk, csak sajnos erőltetni is hülyeség lenne ezeket a kapcsolatokat, úgy érzem.
Anyósomat és a párját nagyon szerettem. Apósomtól a hideg kiráz még most is, pedig már nem él. Nagyritkán, ha meglátogattuk, már az ajtóban bömbölt - mi még a liftben -, hogy vegyük le a cipőnket, mert nem fog utánunk takarítani. A gyerekeknek nem vett ajándékot sose, mert "sose tudta", hogy megyünk :)
Kitett eléjük pár szál fonnyadt ropit - ami az előző látogatásból maradt -, és azt a mosogatókagyló fölött kellett elrágniuk, mert "nem fog utánuk takarítani" :)
Teljesen jó a kapcsolatom a férjem szüleivel. Valamiért úgy érzem kérdező, hogy veled se egyszerű!
Lehet én tévedek! Akkor elnézést!
Mindig azt hittem, hogy az én családom nagyon gáz aztán rájöttem, hogy annyira mégse. Párom anyukája sz*rik ránk(lusta jönni hozzánk, 1 órára lakik, fitt nyugdíjas). A lányunkat 1 évben 2x látja, nincs is igénye többre csak képet kér róla, hogy kirakhassa a falra látszatból. Férjemnek van egy fia is aki idősebb, őt viszi nyaralni magához mindig. Alig várja, hogy legyen valamilyen szünet aminek felében elviszi. A lányunkat 1x se kérte el.
Anyukám meg majd megszakad 12 órázás mellett pihenőnapjain, hogy tudjon nekünk segiteni, pedig azt hittem, hogy ő lesz az aki majd felénk se jön. Nagy csalódás a párom anyukája. Persze telefonban mindig mondja az unokának, hogy így meg úgy szeretlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!