Anyósom lánya szül, fog változni valami?
Anyósommal egészen jó a kapcsolatunk, nincs semmi súrlódás.
Szereti az unokáit. A mi részünkről van 2, a másik fia részéről szintén 1 unoka. Négyen tesók a férjemék, egy lány van közülük. Nemsokára szülni fog.
A másik unoka anyukája ejtett el egy olyan mondatot ami egyszerűen nem megy ki azóta se a fejemből.
Hogy jól figyeld majd meg, ha Krisztike megszül a többi unoka le lesz szarva már ezentúl, nem fogja tudni elrejteni, hogy őt sokkal jobban szereti.
Nem gondolnám anyósom ilyennek, de mégis szöget ütött a fejembe.
Szerintetek ilyenkor szoktak változni?
Ja hát nyilván engem nem érdekel, hogy ő ott van.
Az valóban furcsa, hogy egyszerűen rám teszi a telefont, hogy itt van Krisztike majd beszélünk. De mivel Krisztike mindig ott van, mindig ezt mondja. És végülis nem beszélünk 😅
Na, teszik már az értetlent...
Már az is fura, hogy feltehetően egy férjezett nő reggeltöl estik az anyjánál ül.
Biztos a férj folyamatosan dolgozik...
A másik, hogy miért nem lehet beszélni, ha ott a lánya?
Nem értem.
Nálunk sohasem volt.
Ismerőséknél meg a lányos unoka a fő-fő, a másik csak "jött". Embertől függ.
Légyszi neked legyen több eszed mint a sógornődnek. Ne találgass előre, ne menj bele a rosszindulatú uszításokba. Nyilván egy baba több figyelmet kap, biztos a csajnak is sok segítsègre lesz szüksége. De gondolom az anyós tud egyszerre több gyereket is szeretni. Remèljük, hogy nem lesz semmi. Csak látod a k. urva dög már elültette a fejedben a féltékenység szikráját, úgy, hogy mèg meg sincs a gyerek.
Biztos, hogy az első hónapokban a kicsi lesz a középpontban de biztos nem felejti el a többi unokát sem.
Nem lehet tudni, de elképzelhető, hiszen a lánya mégiscsak közelebb áll hozzá.
Én nő vagyok, anyám a sógornőm gyerekeivel foglalkozik többet, egyszerűen, mert ők közel laknak, mi meg nem. Viszont alapvetően úgy érzem, az én gyerekeimet szereti jobban. Ennek alapja is van, mert bizonyos okok miatt nem alakult ki köztük olyan mély kapcsolat, míg az én gyerekeimmel igen, és én több mindent megosztok vele (még ha telefonon is), mint sógornőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!