Anyósom lánya szül, fog változni valami?
Anyósommal egészen jó a kapcsolatunk, nincs semmi súrlódás.
Szereti az unokáit. A mi részünkről van 2, a másik fia részéről szintén 1 unoka. Négyen tesók a férjemék, egy lány van közülük. Nemsokára szülni fog.
A másik unoka anyukája ejtett el egy olyan mondatot ami egyszerűen nem megy ki azóta se a fejemből.
Hogy jól figyeld majd meg, ha Krisztike megszül a többi unoka le lesz szarva már ezentúl, nem fogja tudni elrejteni, hogy őt sokkal jobban szereti.
Nem gondolnám anyósom ilyennek, de mégis szöget ütött a fejembe.
Szerintetek ilyenkor szoktak változni?
Akkor is lehet különbséget tenni, ha csak lányai lennének. Az egyik közelebb áll hozzá, az a lánya többet fordul hozzá az unokák miatt is, így nekik jobban az életük része lesz. Próbálhat kompenzálni, de valamennyi különbség lesz. Először az, hogy ő a kisebb, aztán ő az ügyetlenebb, aztán ő a szőkébb.
Ne vegyétek magatokra, örüljetek annak a figyelemnek, ami jut. Anyósod is ember, ne a hibáztatásra fordíts energiát, hanem a családoddal töltött időre.
:12: a nővérem lánya sokkal több szeretetet, időt és pénzt kap, mint az én lányom, én is én is nő vagyok.
Sajnos nem tudom feldolgozni, elfogadni, pedig már nem kisbaba egyik sem
Van egy mondás, hogy "minél többet gondolunk a rosszra, annál hamarabb bekövetkezik", magyarul azzal csalogatod a bajt, hogy foglalkozol vele. Legalábbis így szokás hinni.
Én úgy vagyok vele, hogy az emberek gyakran a "megérzéseikre" hivatkoznak, ha úgy érzik, a baj elkerülhetetlenül bekövetkezik, de tapasztalataim szerint vagy bejön, vagy sem.
13-as, a húgom gyerekei is aranyosabbak, szebbek és ha ő nyikkan, a mama ott van. De hozzánk ritkábban jön, mert sok dolga van (például a húgomék). Szóval tudom, milyen, de a beletörődés a legkevésbé fájdalmas állapot.
12-es vagyok
9.
Szígyenbe maradt a jány!!! :D
Nem értem miért pontoztak le, ez annyira szánalmas anyóstól.
4.
Ja, megint a lényeg maradt le, hogy miből gondolja ezt a másim meny.
Így már minden esély megvan az elhanyagolásra, mert az mi már, hogy beszélni sem lehet anyóssal, ha ott a lánya?
Miért ül ott reggeltől estig? Mindenórás?
Vagy táppenzen van 5 hetesen? :D
Vagy ezt hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!