Szerintetek meg tud valtozni?
Anyosomek elveszitettek a hazukat, mert nem tudtak fizetni a hitelt, igy hozzank koltoztek. Eleg jo viszonyban voltunk mindig. Nekem szemely szerint egyetlen vitam sem volt meg veluk.
Amiota idekoltoztek kezdodtek csak a gondok mivel anyosom lusta. Nem segit be a haztartasba, nem erdekli semmi es mindig mindennel mast hibaztat. A napjaim azzal telnek, hogy kersegelem, hogy mit hova tett el aztan az egesz hazat minden nap ki kell takaritanom, mert semmit sem tud csinalni ugy, hogy ne legyen piszkos tole minden. Tegnap peldaul mikor kimentem a konyhaba a fold teritve volt aprora szeletelt hagymaval (nem tulzok, nem volt hova lepni) es egy egesz nagy hagyma varakozott a konyha kozepen, hogy valaki felvegye, pedig csak sajat maganak keszitett valamit. A szonyegnek mar eleg nehezen lehet kivenni a szinet a sok kavefolt miatt (egyedul o iszik kavet) es meg sok mas.
Leultem vele szepen megbeszelni, hogy jo lenne picit jobban odafigyelni, mert ez igy nem buli. Teljes mertekben egyett ertett, de semmi sem valtozott csak szoban!
Szerintetek van ra valami esely, hogy meggyozzem, hogy ne pazaroljon annyit, hogy figyeljen oda a rendre es neha besegitsen?
szerintem nem sok
max ha a pénztárcája érzi meg
Lehet hogy melletted áll, csak nem mutatja ki.
Nézd a szülei most vesztették el a házukat. Lehet a férjed ott nőtt fel. Elég rossz érzés ám. Ki tudja kik kapják meg.
Megertem, hogy faj nekik es most tehetetlennek erzik magukat, epp ezert probalok utanna hagyni, nem allandoan piszkalni.
A ferjem nem ott nott fel. Csak nehany eve masztak bele a hitelbe es "vettek" meg a hazat. Na de ez az o dolguk volt.
Beszelgettem anyosommal es latszik rajta, hogy aposomat hibaztatja amiert elveszitettek. Hogy oszinte legyek en azt varnam tole, hogy latsam rajta, hogy nem csak aposommal kemeny hanem attol, hogy elveszitettek a hazat meg van benne akaratero es nem pedig minden remenyt feladva ul es ugy viselkedik mint egy haziallat es egy diktator kevereke! (Eszik, iszik, piszkol, alszik es parancsolgat). De nem tudom, hogy ezt, hogy lehetne elerni, mert szavakkal nem megy.
Igen ebben igazad van. Csak lehet ez volt az utolsó lehetőségük. Nem fiatalok. A munkaerőpiacon nem keresettek. Ha végzettségük sincs, akkor pedig "halálra" vannak ítélve.
Lehet apósod ötlete volt ez az egész hitelezés (valahol olvastam, hogy a férfiak sokkal nagyobb valószínűséggel ugranak fejest a hitelbe, mint a nők).
Nekik ennyi volt. Ha segítetek nekik, akkor el tudnak költözni albérletbe vagy valami kis zeg-zugos lakást venni. De ugye nektek is családotok lesz, kell oda a pénz.
Nagyon nehéz nekik és nektek is.
Kérdésre: igen meg tud változni. Idő kell és akarat. Akarat meg úgy lesz, ha legyőzi saját magát. Csak nehogy alkoholista legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!