Szerintetek egy ilyen ember meg tud változni?
Sziasztok.
5 éve vagyunk együtt a férjemmel.
Van egy 3 éves kislányunk.
KB fél évre rá hogy össze jöttünk, kiderult hogy néha néha iszik, nem is tudom addig hogy tudta megállni, vagy csak kevesebbet ivott nemtudom...
KB 2,5 éve nagyon eldurvult a helyzet, az ivás minden napos lett, és nem. Csak annyi hogy megiszik 2 sört, hanem sokszor részeg.
Olyankor kötekszik, vagy ha olyat szólok akkor rögtön veszekedés lesz belőle, volt rá eset sajnos nem is egyszer hogy megütött, megpofozott, el lökött,hasonlók.
Nem sokat van itthon, többet van az anyjánál, ott csinál mindent, itthon szinte semmit.
Gyerekkel egy héten kB 2x játszik este.
Minden nap 6 óra után ha haza jön, mert sokszor van hogy az anyjánál alszik.
A munkája kB 3ig tart, utána anyuka...
Mezőgazdaságuk van, de nem nagy, nincs annyi munka, tudom nagyon jól..csak sztem kifogás hogy tudjon inni.
Egyébként ha nem iszik, nincs vele gond, de az nagyok ritka.
Sokszor elhordja a családomat mindennek,és engem is.
Eddig nem volt lehetőségem elköltözni, most van.
Megyek is!
Ti is mennétek?
Gyereknek csak jobb lehet, igaz, ha nem. Látja ezt a példát?
27.eves vagyok, nem szeretnék életem végéig így élni.
Koszonom.
“volt rá eset sajnos nem is egyszer hogy megütött, megpofozott, el lökött,hasonlók.”
“Sokszor elhordja a családomat mindennek, és engem is”
Azonnal hagyd ott, a te, és a gyereked érdekében is!
Ezek a sztorik sosem ígérnek jót, ha maradsz. Ha van lehetőséged, menjél. Nem vagy a megmentője. A gyereked az, akiért felelős vagy, az ő biztonságáért, jóllétéért. Ha most tudsz menni, ne habozz.
Majd HA megváltozott és bizonyít, akkor ESETLEG szólhat neked, de Te majd akkor, az akkori helyzetben és tudásoddal döntesz.
(Azt nem értem egyébként: az anyja itatja???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!