Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkorát tud változni egy ember?

Mekkorát tud változni egy ember?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30 felett vagyunk a feleségemmel, és nemrég mesélte el, hogy 6-8 éve rendszeresen megcsalt, összesen 5 férfival, 4-el le is feküdt. Ebben az időszakban költöztünk külön a szüleinktől, a gyerek akkor ment óvodába. Rengeteget nyírtuk egymást, én is sokat csavarogtam. Azóta született még egy pici, ő most 2 éves. A feleségem azt mondja, ő lezárta az életének azt a szakaszát, ezért is szeretett volna egy 2. gyereket, de csak most merte elmesélni mit tett,mert mostanra rendbejött a kapcsolatunk is. 16 éves korunk óta együtt vagyunk, igazi kapcsolata egyikőnknek sem volt előtte. Amiket csinált, azok futó kalandok voltak, 1-2 találkozás, aztán vége is lett. Ennyi neki elég volt, meg is bánta, soha többet nem tenné meg, mondja ő.

Szerintetek meg tud változni valaki ennyire, bízhatok még benne valaha?

Még egy dolog, amit nehezen értek meg. Igaz, hogy elmondta, de kb 3 hónap alatt tudtam kiszedni belőle a teljes igazságot, szépen lassan csepegtette a dolgait. Először csak azt mondta el amiről úgy gondolta, hogy meg tudom emészteni, aztán lassan mindig egy kicsit hozzátett. Ezzel mondjuk nagyon sokat ártott az ügynek. Azt mondja, neki annyira nem volt fontos ez az egész, hogy ki is törölte a fejéből, ezért nehéz újra feleleveníteni az akkor történteket. Ezt miért csinálhatta?

2009. dec. 22. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, házassági tanácsadóval vagy egymással őszíntén beszélhetnétek hangos szó nélkül ki mit érez, gondol.
2009. dec. 22. 20:17
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Én azt mondom hogy hihetsz neki. VáltozHAT ennyit egy ember... De ez a gyakorlatban akármi lehet még...
2009. dec. 22. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Ha valakik nagyon fiatalon kötik össze az életüket, előfordulhat, hogy félrelépnek, furdalhatja a kíváncsiság, a kalandvágy, a tetszetni vágyás. Ha azonban az elmúlt 6-8 évben nem történt megcsalás, és tényleg jó a kapcsolatotok, akkor bízhatsz benne. Ha nem akart volna veled maradni, nem vállalta volna a második gyereket.
2009. dec. 22. 20:36
 4/11 A kérdező kommentje:
20:17! Rengeteget beszélgettünk, sokszor egész éjszakákat. Engem sikerült meggyőznie, de gondolom érthető ha bizalmatlan vagyok, és kíváncsi vagyok kívülállók véleményére is.
2009. dec. 22. 20:36
 5/11 anonim ***** válasza:
régi idők, de legyél résen. Ha 5x megcsalt, nos az nem kevés, az nem 1 véletlen.
2009. dec. 22. 22:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát barátom le a kalappal elötted, ugyan ez a szitu nálam is. Csak nálunk 1gyerek van 4éves.Én nem tudtam ilyen elnézö lenni és ott hagytam a nejem. Én azt vallom ha valaki nem bir a vérével az minek házasodik meg, hogy tönkre tegye a te és a gyerekeitek életét! Már semmi nem lessz a régi nálatok az ezer %ék, és egyszer majd a gyerekek is megtudják. Idövel valaki biztos elszólja magát.
2009. dec. 22. 22:44
 7/11 A kérdező kommentje:
22:44! Hát igen, rengeteg dolgot mérlegel az ember ilyenkor! Persze én sem voltam egy angyal, ha az lettem volna, tuti nem maradunk együtt. Meg ugye 8 év után nem is nagyon emlékszik az ember, mi mikor volt. Nálatok mennyi idő után derült ki? Ha akkor kiderül, nemhiszem hogy így kezelem.
2009. dec. 22. 22:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Kb 6éve házassodtunk össze, és sikerült külön lakásba költözni. Ment a barátnöivel bulizni és szinte rögtön meg is csalt, söt ez nem egyedi eset volt nála mint kiderült. Az egyik barátnöje köpte be. Lényegében 2éve szereztem tudomást az egészröl, és 1éve mentem külön.
2009. dec. 23. 23:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Nekem Ő mondta el, soha nem bukott volna le különben! Igaz én sem, pedig rólam sokan tudtak, mégis hallgatott mindenki! Ez is közrejátszott abban, hogy kapott egy utolsó esélyt! Meg én is, bár Ő kezdte, és sokkal több sara is van mint nekem! A párod megbánta, vagy flegmázott?
2009. dec. 23. 23:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Sokáig nem fogsz még bízni benne, de ha erős a kapcsolat akkor túl fogjátok élni. Ne megbocsájtani akarj, mert az nem fog menni, próbáld csak túl tenni magad rajta. Idő kell hozzá és sok sok szeretet. Valószínűleg annak tudhatod be a félrelépéseket, hogy 16 éves korotok óta együtt vagytok. Úgyhogy fogd fel úgy mint az előtört kamaszkori kíváncsiságát, amit ki élt most és el is mondta. Nyilvánvaló, hogy azért mondta el, mert megbánta és szeret annyira, hogy tudj róla. Bár ezt inkább önzőségnek tartom, mert ha megtette akkor igenis viselje egész életében a következményeit a lelkiismeret furdalásnak. Na mindegy ebbe ne menjünk bele. Szerintem tényleg csak az újdonság varázsáról volt szó, ha tényleg nem érdekelte a dolog akkor csak testileg csalt meg ami még mindig jobb mintha lelkileg is megtette volna.
2009. dec. 24. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!