Mekkorát tud változni egy ember?
Sziasztok!
30 felett vagyunk a feleségemmel, és nemrég mesélte el, hogy 6-8 éve rendszeresen megcsalt, összesen 5 férfival, 4-el le is feküdt. Ebben az időszakban költöztünk külön a szüleinktől, a gyerek akkor ment óvodába. Rengeteget nyírtuk egymást, én is sokat csavarogtam. Azóta született még egy pici, ő most 2 éves. A feleségem azt mondja, ő lezárta az életének azt a szakaszát, ezért is szeretett volna egy 2. gyereket, de csak most merte elmesélni mit tett,mert mostanra rendbejött a kapcsolatunk is. 16 éves korunk óta együtt vagyunk, igazi kapcsolata egyikőnknek sem volt előtte. Amiket csinált, azok futó kalandok voltak, 1-2 találkozás, aztán vége is lett. Ennyi neki elég volt, meg is bánta, soha többet nem tenné meg, mondja ő.
Szerintetek meg tud változni valaki ennyire, bízhatok még benne valaha?
Még egy dolog, amit nehezen értek meg. Igaz, hogy elmondta, de kb 3 hónap alatt tudtam kiszedni belőle a teljes igazságot, szépen lassan csepegtette a dolgait. Először csak azt mondta el amiről úgy gondolta, hogy meg tudom emészteni, aztán lassan mindig egy kicsit hozzátett. Ezzel mondjuk nagyon sokat ártott az ügynek. Azt mondja, neki annyira nem volt fontos ez az egész, hogy ki is törölte a fejéből, ezért nehéz újra feleleveníteni az akkor történteket. Ezt miért csinálhatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!