Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ilyen ember...

Szerintetek egy ilyen ember meg tud változni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

5 éve vagyunk együtt a férjemmel.

Van egy 3 éves kislányunk.

KB fél évre rá hogy össze jöttünk, kiderult hogy néha néha iszik, nem is tudom addig hogy tudta megállni, vagy csak kevesebbet ivott nemtudom...

KB 2,5 éve nagyon eldurvult a helyzet, az ivás minden napos lett, és nem. Csak annyi hogy megiszik 2 sört, hanem sokszor részeg.

Olyankor kötekszik, vagy ha olyat szólok akkor rögtön veszekedés lesz belőle, volt rá eset sajnos nem is egyszer hogy megütött, megpofozott, el lökött,hasonlók.

Nem sokat van itthon, többet van az anyjánál, ott csinál mindent, itthon szinte semmit.

Gyerekkel egy héten kB 2x játszik este.

Minden nap 6 óra után ha haza jön, mert sokszor van hogy az anyjánál alszik.

A munkája kB 3ig tart, utána anyuka...

Mezőgazdaságuk van, de nem nagy, nincs annyi munka, tudom nagyon jól..csak sztem kifogás hogy tudjon inni.

Egyébként ha nem iszik, nincs vele gond, de az nagyok ritka.

Sokszor elhordja a családomat mindennek,és engem is.

Eddig nem volt lehetőségem elköltözni, most van.

Megyek is!

Ti is mennétek?

Gyereknek csak jobb lehet, igaz, ha nem. Látja ezt a példát?

27.eves vagyok, nem szeretnék életem végéig így élni.

Koszonom.

2024. jan. 21. 14:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%
Ha már megütött, nincs visszaút, menni kell. Ha leszokik az alkoholtól, az sem jelent semmit, nem az alkohol miatt ütött meg. Az alkohol nem csinál mást, csak feloldja a gátlásokat, kijön az ember igazi természete. Ha nem inna, akkor is bántana, ha máshogy nem, szóval, de előbb utóbb újra ütne. Menekülj. Az ivásról ne beszéld le, annál előbb megdöglik, nektek csak akkor lesz igazi nyugtotok. Amíg él, kavarni fogja a xart, te meg retteghetsz minden egyes alkalommal, mikor elviszi a gyereket, hogy nem bántja-e. Én a helyedben mielőtt elhagyom, bizonyítékokat gyűjtenék az erőszakosságára, és kibuliznám, hogy vonják meg a felügyeleti jogát, és csak felügyelt láthatáson láthassa a gyereket.
2024. jan. 21. 17:38
 22/25 anonim ***** válasza:
73%

Nekem már az is érthetetlen, hogy fél év után rájöttél, hogy iszik, de azért vele maradtál és szültél neki. Sok eszed neked sincs.

Hagyd ott mielőbb.

2024. jan. 21. 19:02
 23/25 anonim ***** válasza:
74%

"Eddig nem volt lehetőségem elköltözni, most van.

Megyek is!"

Jól teszed, én is ezt tenném! Nem fog megváltozni, az alkoholista mindig alkoholista marad, maximum egy ideig le tud szokni. Aztán sosem tudni, mikor jön a következő zuhanás.

Alkoholista anya mellett nőttem fel. Most kb. 10-11 éve tiszta, de sosem lehet gyógyultnak tekinteni. Máskor is esett vissza.

A kislányod nem ilyen életet érdemel, te is tudod.

2024. jan. 21. 19:36
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog
2024. jan. 22. 00:30
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem változik, mert függő. Nem is értem minek szültél neki, ha már tudtad hogy iszik…

A válóperes ügyvéded tudjon a piálásról meg az agresszióról is. A védőnőnek remélem jelezted és tudja, hogy a lányotok nincs biztonságos környezetben. Amikor tiszta akkor mondd el neki, hogy szevasz gazsi, itt van a cuccunk, itt a furgon, most beszállunk, mert az elmúlt 4 évet végigpiáltad ahelyett, hogy velünk lettél volna, bántottál stb. De ne akkor mondd el, amikor még csak szervezed, hanem akkor amikor már egy bögrétek sincs ott.

2024. jan. 22. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!