Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni akkor ha...

Mit lehet tenni akkor ha anyósék a menyük és a "vejük" között ekkora különbséget tesznek? Fog ez valaha változni?

Figyelt kérdés

A férjem és én már hosszú évek óta együtt vagyunk, eleinte velem is kedvesek voltak néhány évig, de mikor komolyabb lett, elkezdtek nekünk dirigálni. Mit hogy tegyünk, mit hogyan akarnak ők. Mi meg persze volt amit nem úgy tettünk. A gyerekek születésével ők akarták azt is meghatározni hogyan neveljük a fiúkat.

Én bolodgultam mindennel egyedül, nem kellett más segítsége, csak sosben, ez is fájt nekik. Azt hitte hogy majd a gyerekek miatt majd rá leszek utalva. És ő lesz a főnök itt is.

De mivel mi önállósodtunk nem lógunk rajtuk a férjemmel. Így minket nem szeretnek, ez a jó szó rá. Engem egy olyan embernek állítanak be akit sajnos a fiuk választott, és ez van muszájból elfogadnak. Egy szóval se bántottam őket, ők engem annál inkább. Ha megvédtem magam azt mondták még hogy én vagyok a hibás. Plusz látják hogy mi szeretjük egymást és nem válunk el. Mert volt idő amikor erre mentek, direkt uszították a férjem.

A férjem tesójának egy pár hónapos kapcsolata van, de ha találkozunk, vagy ha a férjem beszél a szüleivel,csak a pasit dicsérik. Egy hét után apósom a vejének hivta, meg nagyon jó embernek tartják. Persze még nem a veje de ez is sokat elárul, hogy már így állnak hozzá. Én anno akkor lettem a menyük, mikor elvett a férjem, addig csak barátnő pedig több éve jártunk.

Összességében semmi bajom nem lenne ezzel, ha velem /velünk nem lennének ilyen bunkók ok nélkül.

Amikor láttam a pasit elég határozott és nagydumájú, főnökösködő típus. Anyós és após is nagyon parancsoló típus, meg okoskodók.

A sógornőmék fiatalabbak majdnem 8 évvel meg mindkettejüknek 1-2.kapcsolata ez. De akkor is hiába vagyok felnőtt ember rosszul esik, főleg hogy így még ki is van hangsúlyozva a másik oldal milyen jó.

Szerintetek ez a felállás örökké így lesz, hogy mi leszünk a rosszak, ők meg a jók?

2021. máj. 24. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem tojd le. Nyalja fényesre a s...güket, legalább ti kikerültök a látóterükből, már ezzel nyertek.
2021. máj. 24. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Ha a pasas olyan, aminek leírtad, na akkor lesznek majd idővel igazán konfliktusok.Amint ellentmond nekik, ő is kiesik a kegyeikből.

Te ne foglalkozz velük. Éld az életed tovább.

2021. máj. 24. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Mindig ilyen marad.Nálunk a férjemet képtelenek elfogadni, 40 év házasság után még mindig képesek megkérdezni, hogy mikor válunk már el..
2021. máj. 24. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Ne foglalkozz velük, egyszerűen ilyenek. Próbáld meg elengedni ezeket a füled mellett, mert rosszabb lesz, ha foglalkozol velük
2021. máj. 24. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Felnőtt létedre miért vagy irigy egy 20 év körülire?

Nem fogadnak el,és akkor mi van? Nem lehetsz mindenkinek szimpatikus.

2021. máj. 31. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!