Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nők, nektek volt valaha ilyen...

Nők, nektek volt valaha ilyen jellegű helyzetben részetek? Apósok, ti hogy tekintetek a fiatok párjára?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy egy középkorú/idősebb férfi hogyan viszonyul a fia barátnőjéhez/feleségéhez? Tud rá családtagként ,,lányaként" tekinteni, vagy benne van a pakliban, hogy a nőt látja benne és elkezd vonzódni hozzá? Gondolom minden megtörténhet, de arra vagyok kíváncsi, hogy ez mennyire lehet gyakori. Volt veletek ilyen történet bármelyik oldalon?

2021. márc. 9. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És nem gyakori, normális emberek nem mozdulnak rá a gyerekük nőjére.
2021. márc. 9. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Ez a szokásos perverz barom megint...
2021. márc. 9. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Két menyem van, soha nem tekintettem rájuk férfiszemmel, ahogy a feleségem sem a vejünkre.
2021. márc. 10. 07:13
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Mint ha a lányom lenne.
2021. márc. 10. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Lányaként tekint rám. Nagyon szeret, én is őt, de megvan az a tartás benne, hogy abszolút tudom, hogy soha nem lépné át azt a bizonyos határt. Tényleg úgy kezel, mint a lányát, mondjuk eléggé hasonlítok is a lányára.
2021. márc. 11. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem is lányaként kezel apósom, de anyámat például néha túl kedvesen és túl sok fizikai érintéssel kezelte az ő apósa
2021. márc. 13. 21:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Nő vagyok és nem valami perverz..

Amiatt kérdezem, mert van egy ilyen sztori a környezetemben. A lány úgy érzi tetszik az apósnak, és elvileg ráhajtott. Kíváncsi vagyok, hogy ilyen tényleg létezhet-e, mert nekem egy picit hihetetlennek tűnik. Legalábbis velem még nem volt ilyen szerencsére, és az én apukám sem úgy viszonyul a fiú tesóm párjához.

2021. márc. 13. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!