Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minden eddiginél több joguk...

Minden eddiginél több joguk van a nőknek manapság, mégis rosszabb helyzetben vannak a megbecsülés és tisztelet szempontjából, mint valaha. Ti is észrevettétek?

Figyelt kérdés

Régen lehet,hogy nem mehettünk el szavazni.Lehet,hogy otthon volt a helyünk.Lehet hogy sokkal alacsonyabb helyzetben voltunk a férfiakkal szemben,de régen élt még a lovagi eszme: a nő gyenge,óvni,védelmezni kell.A nő a tied,harcolj érte,védd meg!

Ezzel szemben mi van manapság? mehetünk szavazni,dolgozni,bármit amit csak szeretnénk,de már semmit nem tisztelnek rajtunk.Persze,vannak olyanok akik tényleg nem érdemlik meg a tiszteletet,de most nem róluk beszélek.

A nőt nemhogy megvédeni nem illik,hanem még megy is az áldozathibáztatás,ha megerőszakolják.A nőnap inkább nyűg a férfiaknak mint a női nem megtisztelése.Vhogy olyan mintha semmit sem értünk volna el egyenjogúság terén,hanem még mélyebre kerültünk volna.

Ti hogy látjátok ezt?

kérem a kulturálatlan,kötekedő megjegyzéseket mellőzzük

2019. ápr. 20. 13:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
15%
Őszintén, szerinted a mai nők semmit nem tesznek érte, hogy ne tiszteljék őket? A karrier mániájukkal, anyagiasságukkal stb. nem járulnak hozzá ahhoz, hogy sok férfi így gondolkozzon róluk? Vagy nézd meg pl az insta csajokat. Szerinted normális, hogy a nőiesség manapság a magamutogatásról szól?
2019. ápr. 20. 13:19
 2/17 A kérdező kommentje:
Ne kever az egyenlőség és az egyenJOGÚSÁG fogalmát.amiről te beszélsz az az egyenlőség
2019. ápr. 20. 13:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves első. A nők nem azt akarják ezzel, hogy megverhessék őket! Hanem azt, hogy a férfiakat SE lehessen megverni!
2019. ápr. 20. 13:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos csak süllyed a társadalom, de mindkét nem oldaláról. Egyre felszínesebb lesz, nők és férfiak szintén csak azt érik el, hogy ne tiszteljék őket a viselkedésükkel és az alacsony értelmi szintjükkel. Nem mint nőt kell kiemelni, hanem mint embert.
2019. ápr. 20. 13:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lehet, hogy egy kicsit inkabb r%^!nckodni szeretnetek?"

Nana! Ne keverj össze minden nőt édesanyáddal! :)

"No es ferfi mas."

Közel sem annyira más, mint ahogy te gondolod.

"Nem veletlen nincs sok noi vezeto. Amelyik az, az mind ferfias stilussal."

Valóban nem véletlen: úgy nevelik a lányokat a szexista társadalmakban, hogy alávetettnek higgyék magukat.

A vezetői stílust meg csak te hiszed "férfias"-nak, mert szexista vagy.

"Tudod mi az egyen jogusag? Ha fogom megverek egy not, es nem lesz belole baj."

Valószínűleg megragadtál szellemileg az általános iskolánál, ugyanis bárkit megversz, az bűncselekmény, garázdaságnak hívják, és "baj" lesz belőle.

"Ezzel fogjatok kiolni az udvarlast mindent."

Amit te udvariasnak hívsz, az nagyrészt erőszakos nyomulás, zaklatás, és abszolút nincsen rá szükség.

2019. ápr. 20. 14:06
 6/17 anonim ***** válasza:
* Amit te udvarlásnak hívsz
2019. ápr. 20. 14:07
 7/17 anonim ***** válasza:
41%
Ja, hogy egyenjogúságot akarsz, de egyenlőséget nem. A nők legyenek tisztelve, szeretve, védelmezve, nyissák ki nekik az ajtót, legyen nőnap, hogy a nőket megünnepeljük, de azért lehessenek jelen a versenyszférában a férfiakkal, hisz annyira azért nem nők, hogy ne vehessék el a munkájukat. Érjen a szavazatuk ugyanannyit, mint egy férfinak, de azért legyenek a nők kiemelve, hisz ők többet érnek (?), vagy valami ilyesmit szeretnél, ha jól értem.
2019. ápr. 20. 14:28
 8/17 anonim ***** válasza:
És mi ezzel a gond?
2019. ápr. 20. 14:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy az egyenlőség és az egyenjogúság összetartozik. A morálból következik a jog.
2019. ápr. 20. 14:55
 10/17 A kérdező kommentje:
7# szerintem nagyon félreértetted amiket írtam.Amúgy nálam ezzel felesleges jönnöd,mert ugyanúgy támogatom,hogy tartsák meg a nemzetközi férfinapot/apáknapját,ne legyen semelyik nem sem megalázva,és alábecsülve,hanem egyén szerint legyen mindenki becsülve.Ez az egyenjogúság.Amikor valakiből nem egyből azt nézed ki,hogy ez "biztos szr vmiben mert nő",vagy "ez a pasi érzékeny,és elsírja magát egy filmen,akkor biztos búza". Amit az egyik nem megtehet azt hadd tegye meg a másik.Amiről én beszélek az a nemek közti megbecsülés és tisztelet.Természetesen mondhatja a férfi is,hogy ők sincsenek úgy megbecsülve,azt is megértem.Én csak annyit kértem,hogy kultúráltan,egymás szidása nélkül nyilvánuljunk meg,ha lehet
2019. ápr. 20. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!