Kedves anyukák! Ti mit gondoltok, hogy a mai világban mennyi tisztelet és megbecsülés jár a szülésznőknek?
Azt nem tudom, hogy más mennyire tiszteli őket, én igen, természetesen csak azt, aki normális emberi módon bánik a "beteggel".
Nem könnyű szakma az övek, nincs hétvége, ünnepnap, 12 órázás, éjszakázás, a sok igénytelent is ugyanúgy el kell látniuk, stb, egy rakás olyan dolgot csinálnak, amitől az átlag embert kirázza a hideg is.
Mi fogadtunk szülésznőt és orvost is szüléshez. Annál jobban parázok a dologtól, hogy az ügyeletest bevállaljam, pénzt pedig tettünk félre erre.
De legszívesebb a szülésznőnek adnám a többet, nem az orvosnak így elöljáróban, mert ő lesz ott velem végig, gyakorlatilag ő vezeti le a szülést, reméljük komplikáció nem lesz, az orvosnak igazán csak akkor van szerepe.
Folyamatosan kommunikálunk messengeren keresztül, kérdezgeti hogy vagyok, minden apró cseprő dologra válaszol.
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!