Egy sulis rendszergazdának mennyire nehéz a munkája?
Figyelt kérdés
Mennyire lehet szakmailag fejlődni? Van előrelépési lehetőség? Hogyan bánnak az emberrel?#állás #munka #iskola #tisztelet #elismerés #rendszergazda #karrier #fejlődés #tapasztalat #megbecsülés
2018. szept. 13. 16:59
1/4 anonim válasza:
Ha még a "karrier" kategóriát se találod, akkor te ne menj rendszergazdának, mert ott problémákat kell megoldani.
A többit majd ott.
2/4 anonim válasza:
Rendszergazda általában abból dolgozik amije van az iskolának és hát itt Magyarországon nem kell elájulni annyira a felszereltségtől :D Előrelépés nem nagyon, sőt inkább hanyatlás ha jó pár évre terveznek ott lenni. Mennyire bánnak jól az emberrel ? Az attól függ hogy a rendszergazda hogyan viselkedik, Én 2 éve hagytam abba a középsulit ott volt egy új rendszergazda aki minden bomba csajt megbámult. Azért sem lett valami közkedvelt mert sok konfliktusba keveredett ez miatt :D Na meg mikor egy wi-fi-t nem tud beállítani és hetekig/hónapokig nem tudta a tanár használni a gépet az elég cink.
3/4 anonim válasza:
Én 1 évig voltam rendszergazda általános iskolában. Annyi a lényeg, hogy ritkán feltelepítesz pár Windowst, rendbe szedsz pár szar gépet az irodában, amúgy az egész teljesen laza tengilengi munka. A fizetés nem sok és nem igazán emelkedik, de ha az adott iskola közelében laksz, akkor szinte semmire nem kell költened. Szakmailag többnyire leépülés, nem igazán ismersz meg új technológiákat, aztán a tanár/tanárnő kollegák 99%-a úgy hülye az egész számítógéphez ahogy van. Azokat is sajnos el kell tudni viselni. Ha esetleg határozatlan időre vesznek fel és sokáig egy helyen leszel, korán fogsz őszülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!