Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy sulis rendszergazdának...

Egy sulis rendszergazdának mennyire nehéz a munkája?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet szakmailag fejlődni? Van előrelépési lehetőség? Hogyan bánnak az emberrel?

2018. szept. 13. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
43%

Ha még a "karrier" kategóriát se találod, akkor te ne menj rendszergazdának, mert ott problémákat kell megoldani.

A többit majd ott.

2018. szept. 13. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Rendszergazda általában abból dolgozik amije van az iskolának és hát itt Magyarországon nem kell elájulni annyira a felszereltségtől :D Előrelépés nem nagyon, sőt inkább hanyatlás ha jó pár évre terveznek ott lenni. Mennyire bánnak jól az emberrel ? Az attól függ hogy a rendszergazda hogyan viselkedik, Én 2 éve hagytam abba a középsulit ott volt egy új rendszergazda aki minden bomba csajt megbámult. Azért sem lett valami közkedvelt mert sok konfliktusba keveredett ez miatt :D Na meg mikor egy wi-fi-t nem tud beállítani és hetekig/hónapokig nem tudta a tanár használni a gépet az elég cink.
2018. szept. 19. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 évig voltam rendszergazda általános iskolában. Annyi a lényeg, hogy ritkán feltelepítesz pár Windowst, rendbe szedsz pár szar gépet az irodában, amúgy az egész teljesen laza tengilengi munka. A fizetés nem sok és nem igazán emelkedik, de ha az adott iskola közelében laksz, akkor szinte semmire nem kell költened. Szakmailag többnyire leépülés, nem igazán ismersz meg új technológiákat, aztán a tanár/tanárnő kollegák 99%-a úgy hülye az egész számítógéphez ahogy van. Azokat is sajnos el kell tudni viselni. Ha esetleg határozatlan időre vesznek fel és sokáig egy helyen leszel, korán fogsz őszülni.
2018. okt. 8. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Osztom a 3-as véleményét.
máj. 16. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!