Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan magyarázzuk el, egy 4...

Hogyan magyarázzuk el, egy 4 éves gyereknek?

Figyelt kérdés

Anyósom túl van a második válásán, meg ki tudja hányadik kapcsolatán. Nincs is ezzel baj, kereste az "igazit"

Akit most talált, nem akarom részletezni, de nincs jó hatással senkire sem. A család sem tudja elfogadni, nem is szeretik sem a mamáék sem anyós testvére, de még a párom sem.

Nevezzük most Bélának.

Szóval, mindennek úgy kell történni, ahogy Béla mondja, mert ha nem akkor lesznek bajok. Béla simlis alak, pénzzel mindent megold típus, aki "katonásan" akarja nevelni a MI gyerekünket.

Bélának van egy fia legyen ő kicsi Béla.

Mióta együtt vannak anyósom valahogy elfelejti, hogy akiket imádott unokái léteznek. Sokkal fontosabb lett Béla és Kicsi Béla mint a fia vagy a hőn imádott unokái.

Sajnos vagy nem sajnos ezt a fiam is észrevette. Sokszor kérdezi, hogy miért nem jön a mama, miért nem viszi el a mama, miért nem beszélhetnek telefonon.

Hogy magyarázzuk el neki, hogy a mamát már nem érdekli a "család"?

ápr. 3. 07:58
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
51%
Ha közben rájött új dolgokra, a válaszokat olvasva, mar amelyik hasznavehetô volt, mert a tieid abszolút tiszta provokációk csak, elôfordul, hogy más aspektusokra gondol most, amelyek eddig nem jurottak eszébe. Neked az a bajod, hogy nem tudod tovabb taposni a kerdezöt, be vagy gyulladva, mint a kelés!
ápr. 4. 00:30
 52/57 anonim ***** válasza:
46%
#51 Én eddig semmit nem "tapostam" a kérdezőn, egyszerűen csak már volt ez a kérdés kicsit más megfogalmazásban kb. egy éve, akkor is ugyanennyi idős gyerekkel... Akinek azóta sem tudták megmagyarázni a dolgot... Sajnos így nem túl hihető a történet, ennyi.
ápr. 4. 00:32
 53/57 anonim ***** válasza:
39%
Hat ha akkor is te valaszolgattál, akkor nem csoda, hogy nem látta tisztábban a dolgokat, peche volt úgymond, neked meg tengernyi szabadidöd, hogy így emlékszel egy évre visszamenöleg minden kérdésre!
ápr. 4. 00:35
 54/57 anonim ***** válasza:
65%
#53 Nem minden kérdésre emlékszem, de ha egyszer olvastam már ugyanezt a sztorit, arra igen. Amúgy meg itt nem válaszolgattam, kapott bőven hasznos válaszokat a kérdező - amik persze akkor hasznosak, ha igazi a kérdés...
ápr. 4. 01:36
 55/57 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem 54 es, itt az ideje, hogy leszállj a kerdezöröl az erdekes feltevéseiddel es azt ajanlom, hogy ezt a sok energiát amit ebbe fektetsz, öld magadba inkább.
ápr. 4. 05:54
 56/57 A kérdező kommentje:

Én nem találtam ilyen kérdést.

Ha találtam volna, akkor nem tettem volna fel.

Ez az oldal pont azért van, hogy nyugodtan lehet kérdezni úgy, hogy senki nem tudja meg ki vagyok. Pont ezért választottam ezt.

Feltehettem volna egy fb csoportban is a kérdésem, de ott rögtön látják az emberek, hogy ki vagyok, kis kereséssel megtalálják ki a párom, ki az anyja, ki az anyjának jelenlegi párja, nem akarom, hogy a "Bélának" a fülébe jusson, hogy én kérdezni merek, bőven elég az, hogy a párom papájáról tudja, hogy nem szereti őt.

Mi sem szeretjük, de kedves vagyok minden emberrel amíg engem nem baszogat. Szakmámból kiindulva megtanultam, hogy tudok minden emberrel kedves lenni, még ha a hátam közepére sem kívánom.

ápr. 4. 06:59
 57/57 anonim ***** válasza:
81%

Beszéljen vele a férjed negyszemközt, ha erre MÉG van lehetöseg, de nehéz lesz szerintem most már, szóljon neki, hogy ne legyen marha es ne írassa a pasira a fel hazat es autóját.

Ettöl nem lesz könnyu megszabadulni, csak ha mar kiforgatta. Addig mind bokázik körulötte.

ápr. 4. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!