Anyosom a tudtom nélkul lenyiratta a 4 éves lányom haját. Mit lehet tenni vele?
Mondjuk szerintem túlreagálod. Az csak 10 cm haj, ami visszanő.
Tudom hibázott, és meg kellett volna kérdeznie Benneteket, én is biztos mérges lennék. De nem hiszem, hogy rossz szándékból tette volna, az is lehet, hogy úgy gondolta örülnétek neki. Anno az én mamám is elvitt minket fodrászhoz és nagyon rövid lett a hajunk. De anyu nem csinált belőle ekkora balhét.
Illetőleg, azért mert Ti nem tartjátok a kapcsolatot a sógornővel, ő még csak tarthatja a saját házában. Akkor is, ha épp ott vannak a lányaitok. Az már kérdés, ha tiszteletben tartja, hogy nem vagytok jóban és olyankor nem hívja, mikor Ti ott vagytok. Ez kedves tőle, én lehet nem tenném meg. Hacsak valami rettenetesen nagy ok nincs mögötte persze.
Ennyiért szerintem kár ilyen messze menni, hogy többet nem vigyázhat rá. Meg kell beszélni és le kell fektetni a szabályokat.
Nem szép dolog ilyet csinálni, ez tény.
Viszont, ha nem lett rossz a frizura, és mondjuk töredezett is volt, akkor azért nem kellene ebből akkora balhét csinálni - főleg nem úgy, hogy most a kislányod is elkezdje sajnálni a dolgot. Neki valószínűleg eddig tetszik még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!