Anyosom a tudtom nélkul lenyiratta a 4 éves lányom haját. Mit lehet tenni vele?
Akkor vigyáz rá te minek adod le egész hétvégére mint egy csomagot?
Neked tettek szívességet hogy vigyáztak rá, nem te nekik.
"Raadasul elcsufitottak a ygerekemet, mert majdnem olyan mintha gombafrizkoja lenne, csak 2-3cm hosszab, es vagtak neki frufrut is."
Ez legyen a legnagyobb problémád. Majd visszanő. Kérd meg, hogy legközelebb a beleegyezésetek nélkül ne tegyen ilyent. De ezért nem kell fesztiválozni. Ez legyen életed legnagyobb problémája.
Gondolj bele, ebben a pillanatban mások a kemoterápia közben fogják a kisgyermekük pici kopasz fejecskéjét. Látszik, hogy nincs más gondod az életedben.
Először azt mondtad, eddig még nem volt semmi gond. Most már mást állítasz, hogy lakkozás, ilyesmi.
Szerintem te leszarod a gyereked haját, csak a hiúságodat bántja, hogy nem te döntöttél.
El tudom képzelni, mit csináltál, szegény kislány örült az új hajának, te meg hisztériáztál, neki meg már nem tetszik.
"jobban nő a haj ha frissitve van!"
Ezt a folyamatot írd már le. Hogyan befolyásolná a hajnövekedést a haj vége?
Bocsi, de a gyerekkel kapcsolatban mégis kinek kellene döntenie? Szerintem egyértelműm, hogy anyukának. Melyik anyukát nem idegesítené, ha a nagymama kb. le se sz..ja a véleményét. (ergo, meg sem kérdezi).
Nagyon el vagyok kényeztetve az anyósommal, mert ha vigyáz a gyerkőcre, és van valami terve vele, előtte mindig megkérdez minket. Szerintem ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!