Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan magyarázzuk el, egy 4...

Hogyan magyarázzuk el, egy 4 éves gyereknek?

Figyelt kérdés

Anyósom túl van a második válásán, meg ki tudja hányadik kapcsolatán. Nincs is ezzel baj, kereste az "igazit"

Akit most talált, nem akarom részletezni, de nincs jó hatással senkire sem. A család sem tudja elfogadni, nem is szeretik sem a mamáék sem anyós testvére, de még a párom sem.

Nevezzük most Bélának.

Szóval, mindennek úgy kell történni, ahogy Béla mondja, mert ha nem akkor lesznek bajok. Béla simlis alak, pénzzel mindent megold típus, aki "katonásan" akarja nevelni a MI gyerekünket.

Bélának van egy fia legyen ő kicsi Béla.

Mióta együtt vannak anyósom valahogy elfelejti, hogy akiket imádott unokái léteznek. Sokkal fontosabb lett Béla és Kicsi Béla mint a fia vagy a hőn imádott unokái.

Sajnos vagy nem sajnos ezt a fiam is észrevette. Sokszor kérdezi, hogy miért nem jön a mama, miért nem viszi el a mama, miért nem beszélhetnek telefonon.

Hogy magyarázzuk el neki, hogy a mamát már nem érdekli a "család"?

ápr. 3. 07:58
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
#29 ha kell csinálok screenshot-ot a kérdéseimről.
ápr. 3. 17:40
 32/57 anonim ***** válasza:
90%
Nincs kizárva, hogy mar egy pof lecsengett. Nezd meg a karjat, ha nem e foltos stb. Nem hittem volna, hogy valaki akinek több kapcsolata volt, az is ennyire sebezhetö. De lehet eddig normalisabb pasikkal volt.
ápr. 3. 17:48
 33/57 anonim ***** válasza:
15%
Tehát a haldokló dédihez még az unokát is oda akarta vinni, a temetésére meg el sem ment? Mesélj még! Elkezdesz egy anyósszidató kérdést majd a folytatásban nagyon sajnálod szegény áldozatot? Kicsit össze vagy zavarodva. Amúgy a férjednek annyi a dolga, hogy beszél az anyjával, tudjon róla ha a Béla kisemmizi, ti semmivel sem fogjátok támogatni őt. Gondolkodjon előre, neki kell megoldania a saját magának okozott problémát.
ápr. 3. 19:21
 34/57 A kérdező kommentje:
Nem tudom te mit olvastál de nem szidtam anyósom. Nem vagyunk puszi pajtások, de a párom anyja. Én a Béláját szidtam
ápr. 3. 19:24
 35/57 anonim ***** válasza:
32%

Fő kérdésed utolsó három bekezdése Béláról szól? Nem anyóst illene szapulni utána?

4. "Jaj, velem anyósom nem beszél, mert..."

13. "Nekem nem kell bébicsősz, nem lehetnek kettesben, mindig felügyelet alatt vannak nem véletlenül."

20. "Én örülök, hogy ha nem jön."

Nem így szoktak szépen beszélni valakiről...

ápr. 3. 19:35
 36/57 anonim ***** válasza:
22%
Csak én emlékszem úgy, hogy ez a kérdés egyébként egyszer már volt, valamikor tavaly? Akkor is Bélának lett elnevezve a nagyi simlis új párja, és a haldokló dédis sztori is benne volt.
ápr. 3. 19:46
 37/57 anonim ***** válasza:
31%
Minek kell kötekedni, 35 ös? Jobb neked ettõl? Szôrszálhasogatás magasfokon
ápr. 3. 20:08
 38/57 anonim ***** válasza:
21%
37, mi a kötekedés? Olvasd végig, hogyan csavarja a történetet, teljességgel hiteltelen a végére előadott aggódó meny aki többször kérte anyóst, hogy költözzön hozzájuk, miközben nem is beszélnek. Most akkor miről szól a kérdés? Az elején megválaszoltuk, mondja a gyereknek, hogy a mama nem ér rá. Ebből lett egy litánia anyós "megmentéséről". Egy katyvasz az egész, rég elveszett a vezérszál, szegény négyéves aki nem érti, miért nem jön a mama.
ápr. 3. 20:27
 39/57 anonim ***** válasza:
60%

38 as, biztos beszélnek, csak ritkán. Mi a gond, hogy nem lehet még ezerszer offolni es dühüdten támadni a kerdezôt, hogy ”miközöd a bódosságához, magánügye” ?

Szerintem kezeld ki a szorulásod es jobban leszel meglatod!

ápr. 3. 20:32
 40/57 Darius- ***** válasza:
37%
33- Mit meséljen? Mesélni nem feltétlenül igazat szoktak, legalább lennél tisztába a fogalommal. Hazugságra vagy kíváncsi? Amúgy neked ne írjon semmit, mert úgyis kiforgatnad a mondatokat, mint a másik kommentben. Ha valakivel egy másik ember nem beszél nem biztos utálja. Elég sötéten látod a dolgokat.
ápr. 3. 20:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!