Hogyan magyarázzuk el, egy 4 éves gyereknek?
Anyósom túl van a második válásán, meg ki tudja hányadik kapcsolatán. Nincs is ezzel baj, kereste az "igazit"
Akit most talált, nem akarom részletezni, de nincs jó hatással senkire sem. A család sem tudja elfogadni, nem is szeretik sem a mamáék sem anyós testvére, de még a párom sem.
Nevezzük most Bélának.
Szóval, mindennek úgy kell történni, ahogy Béla mondja, mert ha nem akkor lesznek bajok. Béla simlis alak, pénzzel mindent megold típus, aki "katonásan" akarja nevelni a MI gyerekünket.
Bélának van egy fia legyen ő kicsi Béla.
Mióta együtt vannak anyósom valahogy elfelejti, hogy akiket imádott unokái léteznek. Sokkal fontosabb lett Béla és Kicsi Béla mint a fia vagy a hőn imádott unokái.
Sajnos vagy nem sajnos ezt a fiam is észrevette. Sokszor kérdezi, hogy miért nem jön a mama, miért nem viszi el a mama, miért nem beszélhetnek telefonon.
Hogy magyarázzuk el neki, hogy a mamát már nem érdekli a "család"?
Szerintem ez egy betegelméjũ pasi, aki kontrollálja anyósod életét, tehát az unoka nevelésébe beleszól, a temetések lehangolják stb én azt látom, hogy elsô lépésként, mint minden bántalmazó,IZOLÁLNI akarja a családtól, hidakat felégetni, hogy kesöbb nyugodtan bántalmazhassa! Lesz itt sírás és baj, hajaj! Ez nem néz ki jól.
Tudom, hogy ezzel nem válaszolok a kerdesedre, de megírtam amit a pasiról gondolok. ( ettol eltekintve joga van élni, mielött felhorkannának a hordák)
Nem hittem volna, hogy tapasztalt nök is aldozatul esnek ilyennel, de ilyen típusú emberrel ezek szerint nem volt tapasztalata, es most jött el az ideje, hogy ezt a leckét is megkapja.
Simlis béla befektetésként kezeli a kapcsolatot es majd nincs kizárva, hogy anyósod hàzàt , vagyonàt, ha van, majd magára akarja iratni ” ennyi nekem is jár alapon, ha szeretsz”, kicsal ez mindent majd, ez a simlis típus, az a tanulatlan, primitív ügyeskedô uzletember veszélyes ám a nökre nézve, még ha bökezu is az elején, ez a beetetés.
Szerintem anyósod egy nagy lecke várja, de mindenképp megerösödve kerul majd ki belöle.
Tehát, hogy így kontroll alatt tartja anyósod, hogy mikor hova menjen es mehet, mert bela megsertödik, ha ez igaz, es nem csak kifogás, akkor NAGYON rossz jel.
Ma már a második posztban futok bele, ahol a menny azért szídja az anyóst, mert annak van valakije, és kevesebb időt foglalkozik ez miatt az unokával. 😂
Basszus ti nem szégyenlitek magatokat?
Azt hiszitek,csak mert szültetek unokát, akkor anyósnak kutya kötelessége az unokát szeretni és körbe ugrálni?
Neki nem lehet élete?
Ti hol éltek?
Az is érdekes, hogy szinte hetekig nem volt anyós poszt, ma meg ömlenek zsínórban. 😂
Akkor tiszta sor, simlis bélának honnan van a pénze, szépreményũ öregecske nôk vagyonàt rakja a nevére, kulönbözö bravúrral. Egy szelhamos.
Anyósod nagy fosban van. Majd legyetek mellette, mikor ettöl a drága embertöl menekülni fog, es az is lehet addigra kiforgatja mindenéböl. Azert zarja el töletek, hogy ne legyen ki nyitogassa a szemét es minden gyorsan fog törtenni.
Persze, hogy jól látom
25
Ez valóban gond, de ez az anyós döntése. Ti csak figyelmeztették, hogy ne legyen balek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!