Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy jöttök ki anyósotokkal?

Hogy jöttök ki anyósotokkal?

Figyelt kérdés

Nálunk borzasztó a helyzet. Mindenbe bele szól, pedig külön élünk. Kibeszél a hátam mögött ok nélkül utána meg jopofizik, kb ő akarná nevelni a gyerekemet. Szerintem ez a legnagyobb baja hogy én szeretném nevelni normálisan és nem helyeselek állandóan neki.. kész vicc.

Többször összevitáztunk már, a stílusa alpári, mint egy kocsmáros. Ide nem süllyedek le. Valaki járt már így?

Egyszerűen nem tudom hogy lehet egy életet leélni így.

2023. dec. 15. 08:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én egész jól kijövök a mamával. Azt az évi 1 alkalmat kibírom, amíg gyújtok egy gyertyát a sírján Mindenszentekkor.
2023. dec. 15. 23:50
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Jól
2023. dec. 16. 04:06
 23/26 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nem lehet okom panaszra. Az első két évben nem sokat beszéltünk,mert azt hitték, a családi vagyonra fáj a fogam. Még a feleségemet is kitagadták. Aztán tisztázódott a félreértés, és a helyzet is konszolidálódott.
2023. dec. 16. 17:41
 24/26 Metionin ***** válasza:
84%
3 éve nem találkoztam vele, szóval remekül. Így is jár a szája a hátam mögött, mivel semmit sem tud az életemről, kitalál dolgokat, köztük elég meredek elméletei is vannak. Úgy terjeszt hazugságokat rólam, hogy nagyon jól tudja, hogy nem igaz, pl. vesszőparipája, hogy én nem dolgozom, holott 19 éves korom óta eltartom magam és egyetem alatt is végig dolgoztam. Konkrétan 1 napig sem voltam munkanélküli. De anyám időről időre hallja vissza, hogy engem az állam tart el (???) meg hogy én elveszem a fia pénzét (2x annyit keresek, mint a fia). Jobb az ilyen emberek nélkül, hidd el. Én nem idegesítem magam rajta, tőlem hazudozhat, inkább anyámat bosszantja, mert ők laknak közelebb és ugye ott pofázik.
2023. dec. 18. 13:39
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a zöldet véletlen elnyomtam

2023. dec. 19. 10:59
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére a mostani párom szüleivel jól kijövök. De az exem szülei.. az anyja állandóan mindenbe bele szólt és mindig parancsolgatott, hogy ezt csináljam meg azt csináljam. A vérszerinti apja meghalt, az anyja élettársa meg több évig roma nővel lakott így a stílust át vette. Úgy viselkedtek meg úgy éltek amihez én sose voltam hozzá szokva. Tanultam egyetemen erre elhordott mindenféle naplopónak és azt akarta, hogy hagyjam ott a sulit és be szervez engem a suliba takarítani ahol ő is takarítónő.. szóval itt is voltak ilyen dolgok.
2023. dec. 27. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!