Anyukák! Ti akik anyósotok házában éltek de külön mellék épületben hogyan jöttök ki anyóssal?
Mindenből van vita. Tudnod kell, h koránál fogva, mindenben okosabbnak és talpraesettebbnek gondolja magát. Én azon vagyok, hogy nehogy kivágjam innen, mikor átjön, merthogy állandóan itt eszi a fene, és szeretné irányítani (élni) az én életemet. Egyenlőre még sikerül kulturáltnak maradnom, de hogy meddig...?
Én nem látogatom amúgy egyszer sem, de ő jön egy nap legalább 5-ször, (otthon vagyok gyesen, a férjem meg külföldön) és beleszól a gyerekek neveléstől kezdve mindenbe...
Nem vagyok kezdő, 36évesen nekem ne akarjon újat mondani, szóval borzasztó. Ha egy mód van rá, akkor külön lakni, jó messze tőle :D Irány külföld ;)
Mi egy házban élünk, nem külön épületben, de a saját háztartásunkat teljes egészében mi látjuk el. Ha anyósom nem dolgozik, akkor ő főz, amikor dolgozik, akkor én, a magunk mosását én végzem, néha az övékébe besegítek, illetve a takarítást a férjemmel végezzük ketten, a ház körüli munkákban pedig besegítünk.
Anyagiakban teljesen függetlenek vagyunk, mindent mi veszünk magunknak, a közös számlákba pedig beadunk.
Nem igazán szokott vita lenni. Kölcsönösen kell tisztelni a másikat, meg kell békélni vele, hogy bizonyos dolgokon nem lehet változtatni, ha valami gond van, akkor azt meg kell beszélni, van amit el kell fogadni, úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!