Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti akik anyósotok...

Anyukák! Ti akik anyósotok házában éltek de külön mellék épületben hogyan jöttök ki anyóssal?

Figyelt kérdés
van átjárkálás, van vita ki takarítsa az udvart, van vita abból ha látogatod vagy sem nap mint nap?

2012. dec. 14. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Férjem nagymamájával laktunk(külön melléképületben). Nagyon rossz volt. Mindig átjárkált(10perceként),még éjjel is.Beleszolt mindenbe,még abba is,hogy miért vettem paprikát....!Gyereknevelés miatt is volt vita.Mindig be kellett neki számolni,hogy mikor hova és mennyi időre megyek/megyünk el!!!!5honap után férjemmel és gyerekekkel elköltöztünk tőle albérletbe.
2012. dec. 14. 11:04
 2/5 anonim válasza:
74%

Mindenből van vita. Tudnod kell, h koránál fogva, mindenben okosabbnak és talpraesettebbnek gondolja magát. Én azon vagyok, hogy nehogy kivágjam innen, mikor átjön, merthogy állandóan itt eszi a fene, és szeretné irányítani (élni) az én életemet. Egyenlőre még sikerül kulturáltnak maradnom, de hogy meddig...?

Én nem látogatom amúgy egyszer sem, de ő jön egy nap legalább 5-ször, (otthon vagyok gyesen, a férjem meg külföldön) és beleszól a gyerekek neveléstől kezdve mindenbe...

Nem vagyok kezdő, 36évesen nekem ne akarjon újat mondani, szóval borzasztó. Ha egy mód van rá, akkor külön lakni, jó messze tőle :D Irány külföld ;)

2012. dec. 14. 11:10
 3/5 anonim válasza:
74%
én egy hónapig bírtam anyósékkal. nem a bejárkáláson volt a vita, hanem azon, hogy kifizettük minden számlának a felét, plusz ezen felül még őket mi kötelesek voltunk eltartani, mert ők elgajdolták a pénzt, plusz a csekkeket sem fizették be, eljöttünk majd két hónap múlva kikapcsolták az áramot, vizet lekorlátozták.
2012. dec. 14. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi egy házban élünk, nem külön épületben, de a saját háztartásunkat teljes egészében mi látjuk el. Ha anyósom nem dolgozik, akkor ő főz, amikor dolgozik, akkor én, a magunk mosását én végzem, néha az övékébe besegítek, illetve a takarítást a férjemmel végezzük ketten, a ház körüli munkákban pedig besegítünk.

Anyagiakban teljesen függetlenek vagyunk, mindent mi veszünk magunknak, a közös számlákba pedig beadunk.

Nem igazán szokott vita lenni. Kölcsönösen kell tisztelni a másikat, meg kell békélni vele, hogy bizonyos dolgokon nem lehet változtatni, ha valami gond van, akkor azt meg kell beszélni, van amit el kell fogadni, úgy ahogy van.

2012. dec. 14. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj már Béla? Ennek mi a vérvörös köze van a családfa kérdéshez?
2012. dec. 14. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!