Titeket kedvel az anyósotok?
Azért te is változtál, hiszen írod is hogy észreveszi rajta a változást. Csak magadnak sem tűnik fel, hogy te sem vagy már olyan amilyen az elején. Az is lehet hogy az anyós is kiismert téged, és neki sem tetszik a természeted. Teljesen mindegy. A tiszteletet akkor is meg kell adnod, mégiscsak a párod édesanyja.
Egyébként én nagyon jóban vagyok az anyósommal. Nagyon szeretem és ő is engem. Pedig vannak hibái, ahogy nekem is, de úgy vagyok vele, hogy nem kell egy fedél alatt élnem az anyósommal így a hibáit amíg együtt vagyunk el lehet viselni, lehet kezelni. Én is visszafogom magam ha olyanom van. A lényeg, hogy érezze tisztelem, szeretem, és nem állok le vitatkozni a férjem anyjával.
Veled nagyobb hiba van, mint anyósoddal! Miért gondolod, hogy te mindent jobban tudsz nála! Neki már sok tapasztalata van az életben, felnevelte a férjedet, sokszor lehet neki is igaza.
Előítélettel viselkedsz vele, ez a legnagyobb baj.
Az én anyósom sem volt könnyű természetű, nem is mindig értettünk egyet, de soha nem veszekedtünk egymással. Nagyon sokszor csak később jöttem rá, hogy hallgatnom kellett volna a tanácsaira.
Jobb a kapcsolatom a Párom Anyukájával mint az én Anyukámmal. Érdekes felállás,nálunk pont forditva van minden,bármi kérdés van,hozzá fordulok,s nem Anyához.Igy alakultak a dolgok,sajnos-nem sajnos..
Megértelek,ez a mindenbe beleszólás nálunk is megvan-csak nem Anyósom hanem az én Szüleim szeretnek "okoskodni".
Egyiken be másikon ki:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!