Titeket kedvel az anyósotok?
Nekem nincsen ilyen problémám az anyósommal.
Mert nem is vagyok hajlandó szóba állni, vagy találkozni vele, miután egyszer minden igazságalap nélkül lebunkózott. Mert valahonnan, valakitől hallott rólam valamit, aminek (mint a legtöbb szájról-szájra terjedő dolognak) nem sok köze volt a valósághoz. Ha ennyi gerinc nem volt benne, hogy tőlem is kérdezzen mielőtt itélkezik, akkor nincs miről beszélnünk. Max. majd ha egyszer lesz mersze bocsánatot kérni.
Így nem stresszelem magam. Tudom hogy gyűlöl, ez az érzés már kölcsönös lett.
Igen kedvel anyósom,én is elvagyok vele,bár egy közös vonásunk van csak,szinte mindenről másként gondolkozunk.Ő elmondja az ő verzióját én az enyémet és a téma lezárva.Soha nem vitáztunk a 11év alatt,tiszteletben tartjuk egymás döntéseit mégha az esetleg nem is tetszik a másiknak.
apósom nehezebb dió de vele is elvagyok,mostmár elfogadta hogy a család része vagyok,és nem elvettem a fiát hanem ő akart eljönni otthonról.
hát..igazábol nem tudom...apósom mellett áll, mikor ő engem támad, de ha nincs ott, akkor nincs gáz...valszeg nem érez semmit, le se tojja a fejemet, de a férje mellett azért áll ki, mert amúgy is gyenge személyiség és igy egyszerübb, mint majd hazamenni és kettesben összekapni az alkoholista férjével..hát tényleg nem tudom, hogy kedvel-e ...sztem nem érez semmit...
24L
Én tökéletesen kijövök az anyósommal. A legtöbb lényeges dologról egyezik a véleményünk. A stílusa is hasonlít az enyémhez. Mindenkinek ilyen anyóst kívánok! Egyébként több mint 12 éve házasságban élek.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!