Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket kedvel az anyósotok?

Titeket kedvel az anyósotok?

Figyelt kérdés
Mikor megismerkedtem a Párommal, tökjól kijöttem az anyukájával, nagyon odavolt értem hogy a fiával vagyok! De most már úgy érzem nem kedvel igazán. Mondjuk bevallom őszintén, lehet én is máshogy állok most már hozzá, mert elkezdtem kiismerni hogy milyen, és most már annyira nem vagyok oda érte és ezt észreveszi szerintem. De nem én változtam, hanem ő! Nem úgy állok hozzá már, mint régebben ez tény, de azért mert kiismertem, és én meg nem vagyok egy "jópofizós" típus. Most már kissé olyan, hogy elviseljük egymást és kész. Már ott tartok hogy nem is tudok vele miről beszélgetni. Pedig barátkozós természetű vagyok. Én őszintén megmondom neki, ha valamit máshogy gondolok mint ő, és sokszor látom, hogy ez sem tetszik neki. Sajnálom, hogy idáig jutott ez a helyzet, de úgy érzem csalódtam benne, mert nem ilyennek ismertem meg, vagyis inkább tényleg az van, hogy kiismertem. De sajnálom, én meg nem fogok bólogatni mindenre és jópofizgatni, ha nincs hozzá kedvem! Hozzátok hogy áll az anyósotok? Vagy azért alakult így, mert komolyabb lett a kapcsolatom a fiával? Már van egy kisfiunk is, akit amúgy nagyon szeret az anyósom, de természetesen ebben is mindig mindent "jobban" tud nálam! Köszönöm a hozzászólásokat!
2012. okt. 19. 09:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem nincsen ilyen problémám az anyósommal.

Mert nem is vagyok hajlandó szóba állni, vagy találkozni vele, miután egyszer minden igazságalap nélkül lebunkózott. Mert valahonnan, valakitől hallott rólam valamit, aminek (mint a legtöbb szájról-szájra terjedő dolognak) nem sok köze volt a valósághoz. Ha ennyi gerinc nem volt benne, hogy tőlem is kérdezzen mielőtt itélkezik, akkor nincs miről beszélnünk. Max. majd ha egyszer lesz mersze bocsánatot kérni.

Így nem stresszelem magam. Tudom hogy gyűlöl, ez az érzés már kölcsönös lett.

2012. okt. 19. 10:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen kedvel anyósom,én is elvagyok vele,bár egy közös vonásunk van csak,szinte mindenről másként gondolkozunk.Ő elmondja az ő verzióját én az enyémet és a téma lezárva.Soha nem vitáztunk a 11év alatt,tiszteletben tartjuk egymás döntéseit mégha az esetleg nem is tetszik a másiknak.

apósom nehezebb dió de vele is elvagyok,mostmár elfogadta hogy a család része vagyok,és nem elvettem a fiát hanem ő akart eljönni otthonról.

2012. okt. 19. 10:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy mit érez. Ráadásul én vagyok az első akit a fia hazavitt bemutatni. Végülis mindig kedves, de csak úgy, mint bárki mással, meg segít ha kell (nagyon ritkán van rá szükség). De valahogy érzem, hogy nem én vagyok az álommeny. Mindenesetre szerencsére még nem volt bunkó velem, egyenlőre semlegesnek mondanám inkább a kapcsolatunkat. Remélem amikor jön az unoka azért jobb lesz, könnyebb szívvel merném náluk hagyni, ha tudnám, hogy megbízhatok benne teljesen.
2012. okt. 19. 11:08
 14/16 anonim ***** válasza:

hát..igazábol nem tudom...apósom mellett áll, mikor ő engem támad, de ha nincs ott, akkor nincs gáz...valszeg nem érez semmit, le se tojja a fejemet, de a férje mellett azért áll ki, mert amúgy is gyenge személyiség és igy egyszerübb, mint majd hazamenni és kettesben összekapni az alkoholista férjével..hát tényleg nem tudom, hogy kedvel-e ...sztem nem érez semmit...

24L

2012. okt. 19. 11:42
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

Én tökéletesen kijövök az anyósommal. A legtöbb lényeges dologról egyezik a véleményünk. A stílusa is hasonlít az enyémhez. Mindenkinek ilyen anyóst kívánok! Egyébként több mint 12 éve házasságban élek.

38/F

2012. okt. 19. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem kedvel az anyósom, de én se őt. Ennyi...
2012. okt. 19. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!