Ti hogyan fogadnátok ha amíg munkában vagytok, anyósotok lejönne hozzátok és nekifogna takarítani, akivel egyébként nem vagytok annyira jó viszonyban és már többször többször is szóvá tette amiben nem vagytok jók?
Nekem nem jött le, hogy akkor most vele éltek vagy nem?
Ha igen és megtehetitek, változtassatok.
Ha nem, kérjétek vissza a kulcsot vagy zárcsere.
Ismerős a dolog... nekünk is hasonló volt. Egyszerűen csak idegesíti hogy már nincs egyedül a gyereke, vagy nem tudom.... Mindenbe bele akar szólni stb...
Sajna nekünk is ez volt.
A megoldást a különköltözés jelentené.. bár tudom hogy az manapság nem egyszerű az anyagi körülmények miatt.
Szia. Hasonlo a helyzetunk. Kulon élunk, bontásban vagyunk, van egy másfél éves kislányunk, akit váltott muszakban dajkálunk, mert szintén vissza álltam munkába. Anyosom is ilyen. Mindég pakol, tesz-vesz, mindent áthelyez ahogy neki tetszik. Ha elozo este fozok, mert tudom, hogy reggel jonnek, akkor is neki áll más kaját fozni. Mániásan foz, és mániásan eszik. Csak e korul forog a világ. Nekem ez nagyon rosszul esik. Nem szeretem ha takarít nálam, nagyon megalázonak tartom, hogy a beteg anyosom nálam dolgozik. Pedig tudom, hogy csak segíteni akar. Nem tudok változtatni, még ha fejre is állok, ugy is azt fog csinálni amit akar. Már nem fozok elotte valo nap (pedig jobban fozok mint az anyos- a férjem mindég meg is jegyzi az anyjának), kikészítem a hust és csináljon azt amit akar.
25N
Inkább örûljél annak, hogy van aki segit!
Mindent szépen lassan megtanulsz, ne akard az anyóst legyõzni a fõzésben, mert neki több a tapasztalata!
Amikor a fiát hivja téged nem hiv meg?
Ez viszont nem lenne helyes tõle, mert igy nem illõ.
En a helyedben meg azért is lakkoznám a körmeimet és hadd menjen a fiacskája enni az anyjához.
Fõznék magamnak és a lányomnak.
Ha szóvá merné tenni,akkor azt mondanám, hogy anyucika drága,hát nem maga akarta igy?
Ja és mindig finomabbnál,fnomabbakat fõznék magunknak.
Sõt még küldenék is neki a fiával.
Ami nagyon fontos ne akarjál megfelelni, mert elõbb-utóbb te fogsz kijönni rosszul a szituból!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!