Ti hogyan fogadnátok ha amíg munkában vagytok, anyósotok lejönne hozzátok és nekifogna takarítani, akivel egyébként nem vagytok annyira jó viszonyban és már többször többször is szóvá tette amiben nem vagytok jók?
4. vagyok.
Ilyen dologban a férjednek kell kiálni melletted és leállítani az anyját. "Nem koszonom anyuka, de otthon is van fozve,... Epp most vacsorázott/ebédelt a család stb. "
Nálunk is volt ez,állandóan hallgathattam hogy a kicsipici 30 éves fia milyen kaját hogy szeret,meg hogy vasaljam az ingét,hogy csináljam a kávéját,stb.
Nem túl szép időssel igy beszélni,de amikor meguntam,helyretettem,hogy a kisfia felnőtt ember,eszi amit főzök,ha nem izlik főz magának,ingét ő vasalja,kávéját ő főzi,rend olyan van amit ketten rakunk,ugyanis mindketten dolgozunk,ha nem tetszik,nem kell jönni,nem kell nézni.
Duzzogott 3 hétig,azóta csak finoman szólogat be mit hogy kellene,de akkor párom szól rá hogy fejezze be.
Tedd helyre,ne akarj neki megflelni,párodnak felelj meg és kész.
Dolgozol,gyereket nevelsz,tanulsz,házfelujitás van.Hány felé szakadj még?
Melyik anyuci elkényeztetett kisfia vagy idióta anyós pontozott le mert nem nyalom ki a párom hátsóját és megvédem magam?
12-es voltam
Én ebben az esetben két dolgot tudok tanácsolni. A férjed tegye helyre a mamát! Ha neki nem megy, akkor pedig te! És minél határozottabban és világosabban! Nehogy kimaradjon valami, amin nem sértődhet meg!:D
Ilyet! A párod mit szól az egészhez? Neki kéne a sarkára állni. Egyébként most pecsételitek meg a jövőtöket azzal, hogy a szomszédba költöztök! Szomszéd városba kéne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!