Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen viszonyban vagy a...

Milyen viszonyban vagy a párod, férjed, pasid nővérével vagy húgával?

Figyelt kérdés
A női nem képviselőitől várom a választ. Mit szoktál csinálni a párod nővérével vagy húgával? Vannak közös programjaitok? Megszerveznéd neki a leánybúcsúját? Szerinted Neked kéne megszervezni a párod nővérének vagy húgának a leánybúcsúját? Kinek kell lépnie az öregebb sógornőnek a fiatalabb felé vagy fordítva a fiatalabbnak az öregebb felé? Szerinted mit érez irántad a párod lánytestvére? Szeret vagy ki nem állhat? Amikor hárman vagytok együtt, Te a Párod és a lánytestvére, akkor Téged hanyagolnak és csak egymással beszélgetnek? Éreztél már olyat, hogy a Párod nővére vagy húga féltékeny rád, hogy az öccsével, bátyjával vagy?
2010. jún. 16. 21:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nah ez igen! Jó sok kérdés:)))

1. Jó viszonyba vagyok vele.

2. Vannak közös programjaink, mivel elég jó barátnők is vagyunik. Ez bármi lehet..sétálás, vásárlás, baráti összejövetelek..

3.Leánybúcsút szerveztem, de csak azért mert ismertem nagyjából az egész meghivottat, de ahogy kivettem, de nem avgy annyira jól vele..De persze mindenképp jó ötlet szervezni, besegiteni.

4.Szerintem nem meghatározó tényező h kinek kell lépnie.Mindkettőnek ugyanúgy megéri, h jóban legyetek.

5. Hát nincsenek nagyobb problémánk egymással.

6. Nálunk inkább a párom volt féltékeny a húgára eleinte...De nem hanyagolnak ha együtt vagyunk, akkor egyről beszélünk általában:))

2010. jún. 16. 22:13
 2/12 anonim ***** válasza:

A férjem huga nem szivlel engem, pedig a "belépőm" jó volt nála. Aztán a családban lábrakapott egy pletyka /de tényleg pletyka!/, amit ő készppnznek vett. Azóta lakodalomban, temetésen találkozunk, tessék-lássék üdvözöljük egymást, aztán tovább megyünk. Megjegyzem, a férjem első feleéségét /meghalt/ sem szerette. Nagyjából ez volt az indoka: csak". Bűne annak sem volt szegénynek.

Hozzáteszem, hogy túlsúlyos, én pedig arányosan vékony vagyok, nála fiatalosabb is. Nem küzdünk egymásért.

2010. jún. 16. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi koze a tulsulynak ehhez a kerdeshez? Csak ugy kivancsi vagyok...mert en is tulsulyos vagyok, de szerencsere nem ilyen alapjan itelnek meg a sogoraim, sogornoim...nem szeretnek olyan rokonokat, akik ilyenbol itelnek. En sem az alapjan itelek meg valakit, hogy pl. van-e diplomaja vagy sem, vagy az alapjan, hogy kek a szeme vagy barna, mert ez a beszolas kb. ilyen volt, kedves elozo...
2010. jún. 16. 22:21
 4/12 anonim ***** válasza:

A páromnak van 2 huga és 1 öccse.Mindenkivel nagyon jóba vagyok:) Nagyon szeretjük egymást.Rengeteget beszélgetünk hülyéskedünk,jó barátnők vagyunk,mindent elmondanak nekem.És persze én nem mondom vissza se a páromnak se a szüleinek,ezért nagy a bizalom:)

A leánybúcsúra nem tudok válaszolni mert 14 és 12 évesek,de azt hiszem megszervezném ha úgy lenne.Egyártalán nem féltékenyek hogy a báttyukkal járok:)Örűlnek neki. A szüleit is imádom:)

2010. jún. 16. 22:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

22:21-es!!! Én sem avgyok vékony, de megértettem a válaszát!!!Egyszerűen arra szeretett volna rávilágitani(szerintem !!!), h esetleg irigy a túlsúlyos sógornője rá, mert ő vékonyabb mint ő!!!!Válaszoló javits ki ha nem igy van!!

Nme kell midnig lelkizni! Én se vagyok egyáltalán vékony, de mégsem értettem félre azt a választ!

2010. jún. 16. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:
nálunk nincs olyan szoros kapcsolat mivel külföldön élünk. tehát eleve nem találkozunk sokat. de pl mikor itt volt nálunk látogatóban a huga akkor vele járkáltam ide oda, beszélgetünk , beültünk kvzni stb. nem utáljuk egymást, de nem is vagyunk barátnők. lehet ha közelebb élnénk egymáshoz másképp lenne. ha nagyon jóban lennénk bevállalnám akár még a leánybúcsúszervezést is. így viszont hogy szinte alig ismerem tuti nem :) biztos hogy nem féltékeny hogy a bátyjával vagyok
2010. jún. 16. 22:27
 7/12 anonim ***** válasza:
De megertettem, hogy mit mondott, ezert nem ertem, hogy mit kell ilyennel villogni...azt hiszi, hogy ezert feltekeny ra (rengeteg vekony no ezt kepzeli). En egy vekonyra sem vagyok feltekeny. Az mond ilyen felszines dolgokat, akinek nincs massal ervelnie, mert a vekonyak azt hiszik, hogy a kover malac biztos, hogy irigy rajuk. Hat vegyetek eszre, hogy nem es nem mindenkinek ugyanaz tetszik, nem mindenki egyforma es nem kell a masikat lenezni ilyenert, mert nektek is biztos rosszul esne, ha valaki egy hasonloan banalis dologert (amihez semmi koze) lenezne titeket.
2010. jún. 16. 22:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Előző for president!(Y)
2010. jún. 16. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:
22.21-es malacka,teljesen kettyós!!!! :D
2010. jún. 16. 22:44
 10/12 anonim ***** válasza:
A túlsúlynak annyi köze van ehhez a kérdéshez Kedves Válaszoló, hogy aki ezzel küzd, többnyire tele van kisebbségi érzéssel, nagyrészt irigy és ezen keresztül látja a világot és másokat. Sajnos ez a valóság. Nem egyszer tapasztaltam már ezt.
2010. jún. 17. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!