Milyen viszonyban vagy a párod, férjed, pasid nővérével vagy húgával?
Nah ez igen! Jó sok kérdés:)))
1. Jó viszonyba vagyok vele.
2. Vannak közös programjaink, mivel elég jó barátnők is vagyunik. Ez bármi lehet..sétálás, vásárlás, baráti összejövetelek..
3.Leánybúcsút szerveztem, de csak azért mert ismertem nagyjából az egész meghivottat, de ahogy kivettem, de nem avgy annyira jól vele..De persze mindenképp jó ötlet szervezni, besegiteni.
4.Szerintem nem meghatározó tényező h kinek kell lépnie.Mindkettőnek ugyanúgy megéri, h jóban legyetek.
5. Hát nincsenek nagyobb problémánk egymással.
6. Nálunk inkább a párom volt féltékeny a húgára eleinte...De nem hanyagolnak ha együtt vagyunk, akkor egyről beszélünk általában:))
A férjem huga nem szivlel engem, pedig a "belépőm" jó volt nála. Aztán a családban lábrakapott egy pletyka /de tényleg pletyka!/, amit ő készppnznek vett. Azóta lakodalomban, temetésen találkozunk, tessék-lássék üdvözöljük egymást, aztán tovább megyünk. Megjegyzem, a férjem első feleéségét /meghalt/ sem szerette. Nagyjából ez volt az indoka: csak". Bűne annak sem volt szegénynek.
Hozzáteszem, hogy túlsúlyos, én pedig arányosan vékony vagyok, nála fiatalosabb is. Nem küzdünk egymásért.
A páromnak van 2 huga és 1 öccse.Mindenkivel nagyon jóba vagyok:) Nagyon szeretjük egymást.Rengeteget beszélgetünk hülyéskedünk,jó barátnők vagyunk,mindent elmondanak nekem.És persze én nem mondom vissza se a páromnak se a szüleinek,ezért nagy a bizalom:)
A leánybúcsúra nem tudok válaszolni mert 14 és 12 évesek,de azt hiszem megszervezném ha úgy lenne.Egyártalán nem féltékenyek hogy a báttyukkal járok:)Örűlnek neki. A szüleit is imádom:)
22:21-es!!! Én sem avgyok vékony, de megértettem a válaszát!!!Egyszerűen arra szeretett volna rávilágitani(szerintem !!!), h esetleg irigy a túlsúlyos sógornője rá, mert ő vékonyabb mint ő!!!!Válaszoló javits ki ha nem igy van!!
Nme kell midnig lelkizni! Én se vagyok egyáltalán vékony, de mégsem értettem félre azt a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!