Nem adja meg a tartozását, pedig már többször kértem. Mit tegyek?
előző vagyok
Ha még együtt laktok otthon, akkor esetleg lefoglalni a számítógépét, valamilyen értékét, amíg vissza nem adja kölcsönt. Ha külön laktok, akkor buktad.
Az én öcsikém is megtette ezt, egyszer. Azóta nem adok neki egy fillért sem. Minden esélyét eljátszotta.
Döntsd el, hogy meddig akarsz balek lenni és támogatni olyan embert, aki nem érdemli meg. A másik: mélyen gondolkodj el azon, hogy kicsoda verte bele a fejedbe azt, hogy neked kell a testvéredet támogatni, mindenáron? (Nyílván anyukád, ha a tesvérednek ilyen súlyos anyaproblémája van: a nála húsz évvel idősebb nő azt jeleti.) Az a hunyó és arra kell haragudni, nem a testvéredre. A testvéredet ignorálni kell: felnőtt ember, boldoguljin, ahogy tud.
Ha nincs papír, akkor vedd úgy, hogy veszett fejsze nyele. Így jártál, ez a tanulópénz. Többet ne adj. Akár ő jön, akár más, el lehet küldeni Zanzibárba, melegedni.
Az együtt lakás ilyen emberrel sőlyos dolog, mert azt jelenti, hogy valójában egy parazita van a nyakadon. KI kell hajítani a francba, költözzön a nőjéhez. Különben nem lesz esélyed levakarni magadról. Ha nem adsz neki, és egszokta, hogy kap, akkor előbb-utóbb testi-lelki terrorba fog csapni, csakhogy megkapja, ami szerinte jár neki.
Azt ugye nem is kell ecsetelnem, hogy ez mivel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!