Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen a kapcsolatoto...

Anyukák, milyen a kapcsolatotok az anyósotokkal, illetve a párotok családjával, hogy jöttök ki?

Figyelt kérdés

2012. júl. 31. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Röviden és tömören: jó. De csak jó, és nem szuperjó. Olyan soha nem lesz és nem is szeretném.
2012. júl. 31. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jó, kedvelem őket. Anyósom nem szól bele az életünkbe és ha kell és tud akkor segít.
2012. júl. 31. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyósomat nagyon szeretem,és nagyon jól elvagyunk. Bár nagy a távolság köztünk,így évente egyszer 1 hetet nála töltünk vagy ő jön ki hozzánk. A férjemnek van 1 nővére és 2 bátyja. A nővérével nagyon ritkán tartja a kapcsolatot,hiszen a nővére közel 50 éves,és nem igényli az öccse figyelmét (a férjem késői gyerek a 31 évével)

A másik két bátyjával is csak úgy tartja a kapcsolatot,hogy ha hazamegyünk,akkor az idősebb bátyjával mindig összefutunk az anyukájánál. A kisebbik bátyjához meg elmegyünk egyszer látogatóba. Régebben amíg otthon éltünk jó kapcsolatban voltunk a kisebbik bátyóval,de valamiért lekoptattak minket amióta külföldön élünk. Egy időbe állandóan írtunk,telefonáltunk nekik,de ők sosem írtak ránk. Így elmaradtak a skype beszélgetések,telefonálások. Szóval nem jó a kapcsolat, bár harag sincs..

2012. júl. 31. 12:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem is jó, aranyosak, kedvelem őket nagyon. De itt olyan sok rossz kapcsolatról olvasni, kíváncsi vagyok ez mennyire általános.
2012. júl. 31. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi is jól megvagyunk anyósommal,néha beleszól dolgokba,de elengedem a fülem mellett és kész...A páromnak két nővére és egy bátyja van..A fiatalabbik nővérével nagyon,de nagyon jóban vagyunk..A másik 2 kicsit messzebb lakik és velük csak néha találkozunk...
2012. júl. 31. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jó a kapcsolatom a férjem egész családjával, anyósomat és apósomat nagyon szeretem. Most 2 hónapja külön élünk a férjemmel (ő egy másik nővel), de anyósékhoz megyek a lányommal egy hétre augusztusban. Várnak minket, anyósom hozta fel, hogy menjünk, mert jó lenne nagyon.
2012. júl. 31. 12:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jó, ha nem kell pár óránál többet töltenem együtt vele. Nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon a komolyabb témákkal. 1 évig éltünk egy háztartásban, majdnem teljesen tönkretett ez az idő. Volt olyan, hogy a csomagjaim már a kocsiban voltak, hogy költözök inkább haza, amíg nincs más megoldás. Ez legalább lökést adott, hogy belevágjunk egy házvásárlásba, és nem vártunk arra, hogy kicsit több legyen. Egyenlőre nem bántuk meg (ennek már lassan 3 éve).

Azóta jobb a helyzet, nem szólhat bele a dolgainkba (leginkább az volt a baj, hogy mindennek úgy kellett lennie, ahogy ő megszokta, ahogy akarta: pl. az egyik legnagyobb baja az volt, hogy nem az lett a keresztszülő a lányomnál, akit ő akart).

Így ha találkozunk jól megértjük egymást.

2012. júl. 31. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó a kapcsolat.Anyósom meg apósom közel lakik,jönnek szinte 2-3 naponta,bármikor megkérhetem vigyáznak a kicsire.Még nem nyugdíjasok,de kötetlenek,és nagyon fittek,a babákhoz pedig nagyon értenek.Pl.most csütörtökön is és pénteken is vigyázni kell a kislányomra,és jönnek,ők lesznek itt szinte egész nap.Párom húgával szintén jól megvagyunk,egy héten minimum egyszer,de inkább kétszer ő is átugrik.Nagyszüleihez,úgy két havonta megyünk 3-4 napra,ők is kedvesek,aranyosak,és még "csak" 75 évesek.Ja,és a párom szülei meg az én szüleim is jóban vannak egymással.
2012. júl. 31. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy részét kifejezetten utálom, a másik részét szeretem.

Utálom a sógornőmet, mert hazug, kétszínű, sunyi, trehány... A férjem keresztanyját is utálom de nagyon. Ő is kétszínű, parancsolgató, mindenlébenkanál. Nem tudja megemészteni, hogy a férjem kiállt mellettem, mikor a kedves lánya direkt(!) a férjem volt nőjének a nevén szólított miközben én kismama voltam... Megmondta a férjem, hogy ha kell vérre megy a családjáért, és nem érdekli senki és semmi csak én és a lányunk! Sz@rul esett nekik, mert szerintük ŐK a családja a férjemnek nem pedig én és lányunk... Ja, valamelyik nap megfenyegette a férjemet, hogy betöri a száját, ha csúnyán beszél... :S Idióták...

Szeretem a férjem keresztapját, az egyik unokatesóját,a másik sógornőmet.

Sajnos anyósomat nem ismertem, apósomat nagyon szerettem, de már ő sem él... :(

2012. júl. 31. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!