Milyen a viszonyod édesapáddal? Egyáltalán változott a kapcsolatotok, amióta nagypapává tetted?
Ugyanolyan jó mint a baba előtt.
Igaz nem az első unokája, mert a tesóméknak hamarabb lett gyereke,(2 bátyám és 1 nővérem van) mi 4-en vagyunk testvérek, az én gyermekem a 7. unokája :)
Az enyém is az alkohol rabja lett. A gyerek születése előtt is iszogatott, de nyilvánvalóvá csak utána vált a dolog. Most meg egyértelmű az elmúlt 3 évben. Ittas volt az 1., 2., 3., születésnapján, a keresztelőjén stb. A segítségére nem számíthatok emiatt és már közöltem vele hogy most a második születésekor nem kívánom látni a kórházban, ha ittasan jön oda.
Azonnal felismerem rajta, ha ivott és nagyon elszomorít. Eleinte küzdöttem, könyörögtem, sírtam...mára már nem érdekel. Nem érdekel az ivása sem meg ő sem...sajnálom...
A nagypapasággal semmi nem változott. Sajna sokat veszekszünk, így öregségére kezd összeférhetetlen lenni, anyukámtól is válik éppen...
Mindenesetre ő azt mondja imád nagypapa lenni, mindenkinek dicsekszik az unokáival, viszont az ég világon semmit nem csinál velük, sajna. Én úgy emlékszem, hogy marha jó apuka volt, rengeteget játszottunk, kirándultunk, barkácsoltunk. Azt hittem tök jó nagypapi lesz, de tojik a gyerekek fejére. Néha mondja nekik, hogy menjenek oda, mesél valamit. De könyörgöm, egy kisgyerek nem fog csak úgy odamenni és beülni a papa ölébe. Először le kéne ereszkedni hozzá és játszani... Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!