Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen a viszonyod édesapáddal...

Milyen a viszonyod édesapáddal? Egyáltalán változott a kapcsolatotok, amióta nagypapává tetted?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos alkoholista az apám, szóval ha eszembe jut, inkább sírhatnékom van. Amikor szültem, ő be sem jött a kórházba (az én kérésem volt), mert szégyelltem volna mindenki előtt, hogy mindig részeg. Nem is emlékszem már rá, mikor láttam utoljára józanul. 2 éves a kislányom, ez alatt a 2 év alatt összesen 1 flakon sampont kapott az apámtól és 1 plüss kínai kutyát az első szülinapjára. Azóta se semmit, se Karácsony, se névnap, semmi. Persze minden napra jut inni bőven.
2012. máj. 15. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy rosszban vagyunk, bár ő az ország egyik végén, én a másik végén lakom. Másfél éves a kislányom, de még nem látta. Mondtuk neki többször is, hogy bármikor szivesen látjuk, nem jött egyszer sem. Képen is csak azért látta, mert küldtünk neki, bár nem kérte, de a párom ragaszkodott hozzá. A nevét szerintem a mai napig nem tudja, mindig más neveket mond, ha félévente valamiért telefonon beszélünk. Természetesen még nem kapott tőle semmit, de ez lenne a legkevesebb gond ezzel. Nem is érdeklődik. Mi nem tudunk hazautazni, pláne, hogy aludnunk sincs hol. Első lányunoka. Ja, igen ő is szeret inni, de csak ha nem dolgozik. Mi mindig jól kijöttünk vele, amíg nem volt a kislányunk, jártunk otthon többször, kedvesen, finom kajával (bár sokszor részegen) várt minket. Ennyi. Mi sem értjük teljesen.
2012. máj. 15. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Előtte is jó volt, de miután nagypapa lett úgy érzi ő a legboldogabb nagypapa, ezt mindig is hangoztatja. Most meg már azzal zaklat, hogy mikor lesz még unokája, ráadásul ikreket szeretne. :-)
2012. máj. 15. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan jó mint a baba előtt.

Igaz nem az első unokája, mert a tesóméknak hamarabb lett gyereke,(2 bátyám és 1 nővérem van) mi 4-en vagyunk testvérek, az én gyermekem a 7. unokája :)

2012. máj. 15. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Az enyém is az alkohol rabja lett. A gyerek születése előtt is iszogatott, de nyilvánvalóvá csak utána vált a dolog. Most meg egyértelmű az elmúlt 3 évben. Ittas volt az 1., 2., 3., születésnapján, a keresztelőjén stb. A segítségére nem számíthatok emiatt és már közöltem vele hogy most a második születésekor nem kívánom látni a kórházban, ha ittasan jön oda.

Azonnal felismerem rajta, ha ivott és nagyon elszomorít. Eleinte küzdöttem, könyörögtem, sírtam...mára már nem érdekel. Nem érdekel az ivása sem meg ő sem...sajnálom...

2012. máj. 15. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:

A nagypapasággal semmi nem változott. Sajna sokat veszekszünk, így öregségére kezd összeférhetetlen lenni, anyukámtól is válik éppen...

Mindenesetre ő azt mondja imád nagypapa lenni, mindenkinek dicsekszik az unokáival, viszont az ég világon semmit nem csinál velük, sajna. Én úgy emlékszem, hogy marha jó apuka volt, rengeteget játszottunk, kirándultunk, barkácsoltunk. Azt hittem tök jó nagypapi lesz, de tojik a gyerekek fejére. Néha mondja nekik, hogy menjenek oda, mesél valamit. De könyörgöm, egy kisgyerek nem fog csak úgy odamenni és beülni a papa ölébe. Először le kéne ereszkedni hozzá és játszani... Na mindegy.

2012. máj. 16. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!