Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukák! Az...

Egyedülálló anyukák! Az exszel, gyerekeitek apjával milyen a kapcsolatotok? Sűrűn találkoztok?

Figyelt kérdés
Szexelni is szoktatok?
2010. szept. 12. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó barátok vagyunk,és igaz már nem találkozunk olyan gyakran( elég messzire költöztem) de ha arra járok/járunk mindig meglátogatom..

Nincs szex,hiszen már évek óta nem élünk együtt,és mindkettőnknek boldog kapcsolata van.Kedvelem az "Új" feleségét is,mert elég rendes nő,és a fiam is imádja..

Egyébként ami egyszer már vége akkor legyen teljesen vége..Semmi szex..(nem is ment volna)

2010. szept. 12. 22:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm jár ebben a cipőben. Eleinte egész jó volt még az apukával a viszonyuk, mármint úgy értem, hogy szakítás után. Akkor még néha voltak együtt, aztán a srác elkezdett neheztelni a Húgomra azért, mert ismerkedik. Innentől kicsit eldurvult a helyzet, azóta már csak annyit beszélnek/találkoznak, amíg átadják a gyereket.
2010. szept. 12. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!A két nagyobbik gyermekem apjával nem tartjuk a kapcsolatot,lassan 10éve nem is láttuk.A kicsi fiam apukájával hetente többször találkozunk.Szex egyszer volt,válás után kb egy évvel.Azóta eltelt még egy év,de nem volt köztünk semmi.Én nem akarom,már nem úgy nézek rá,mint régen.A viszonyunk hol ilyen,hol olyan.Van hogy össze szoktunk még most is veszni,bennem is dúlnak az indulatok,hiszen cserben hagyott,meg benne is,mert tudja hogy rosszul döntött.De alapjában véve jól elvagyunk.Szereti a gyereket,a gyerek is őt.
2010. szept. 12. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmilyen kapcsolatom nincs vele, több mint két éve nem láttam.
2010. szept. 13. 00:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, hogy én egyedülálló anyuka vagyok-e? Viccet félre téve, elköltözött a férjem, mert jött a nagy szerelem, amiből jó nagy pofára esés lett. Nem költözött haza, de minimum háromszor négyszer találkozunk. Van, hogy csak beugrik egy félórára a gyerekekhez, van, hogy elviszi őket, vagy itt tölti a hétvégét nálunk, vagy mi megyünk hozzá. Szóval nekem most jobb a kapcsolatom vele, mint amikor házasságban, és egy házban éltünk.
2010. szept. 13. 12:48
 6/8 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló!

Nálunk is pont ez van,ő is elköltözött igaz nem szerelem miatt,hanem,mert sok volt a civakodás, és nekünk is jobba kapcsolatunk int volt,igaz visszaköltözésről még nem volt szó.

De mi szexelni is szoktunk(piruló arc)heti 1x tuti! :)

Mióta vagytok "külön"???

2010. szept. 13. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Már egy fél éve. Az az igazság, hogy ő már megpendítette, hogy visszaköltözne, de én nem akarom még. Ne azért jöjjön vissza, mert a nagy szerelem csúfosan bebukott, hanem azért, mert velünk akar élni. Ehhez szerintem még idő kell. Nem írtam a szexről. Hááát, mostmár az is van..
2010. szept. 13. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmilyen. 21 hónapos a fiam, 12 hónaposan látta utoljára.
2010. szept. 13. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!