Anyukák, Apukák! Nektek mennyire fontos a kapcsolatotok a szüleitekkel? Szerettek velük együtt lenni?
Szerencsere kozel lakunk az en anyukamekhoz is, es a parom csaladjahoz is. Minden nap talalkozom anyukamekkak, sokat vagyok naluk :) ra szoktam venni minden nap, hogy tornazzuk egyutt a rubint reka legy bombajo kismama cimu dvd-re:) szeretek veluk programokat csinalni. A parom szuleivel is naponta talalkozunk, hetvegente pedig atmegyunk ide is oda is ebedelni vagy csak ugy:) nagyon csaladcentrikusak vagyunk mind a ketten.
Ha megszuletik a baba, nyugodt szivvel fogom rogton az elso pillanattol rajuk bizni :) anyukamra es anyosomra is:)
15 hetes kismami
Szia!
Amióta Anya lettem, nem igazán vágyok sajnos haza a szüleimhez! Azért a jeles ünnepnapokon elmegyünk hozzájuk! Ez talán azért van, mert még mindig a cigi, a sör és a kutya a legfontosabb nekik, nem az Unokáik! Mert ha fontosak lennének nekik, nem csak tőlünk várnák el, azt, hogy 120 km-t utazzunk a Gyerekeinkkel, hogy láthassák egy évben pl. 2-3-szor.
Bocsi, el se várják, mert mindig azt mondják, hogy amikor megérkezünk, jaj szegényék, minek cibáltuk, már megint fel őket???? Agyvérzés kerülget ilyenkor. Amúgy, ha meg már ott vagyunk, akkor meg utána induláskor egyből azt kérdezik, mikor jöttök legközelebb?
Nem tudok rajtuk eligazodni, a 4 év alatt 2-szer jöttek meglátogatni minket, vagyis a Gyerekeket!
Nálunk nagy két szintes kertes ház van, kényelmesen elférnének, ha több napra jönnének! De nálunk nincs lehetőség a lakásban való kutya tartásra, és dohányzásra, sőt a sört is lejjebb kéne adniuk, mert a második üveg után már vérszemet kapok és felkínálom a lehetőséget egyéb ital fogyasztására, pl gyümölcslé!
Ez gondolom nem tetszik Apukámnak, s ezért nem jön le hozzánk, pedig csak az egészségét próbálnám megvédeni, azzal, hogy ne igyon annyi sört!
Én meg azért is nem szeretek már hozzájuk menni, mert ragad minden a cigi füsttől, komolyan undorodok a szülői háztól, ahol 22 évig éltem:(.
A Párom szüleihez többször megyünk családos túl, sőt minden hétvégét általában ott töltik a gyerkőcök, egészen kicsi koruk óta volt úgy, hogy napi szinten találkoztak a Gyerekekkel, pedig 30 km távolság ott is bejátszik, ők soha nem mondták, azt, hogy nem akarnak utazni, a kicsik miatt! Nem dohányoznak, nem isznak, kutya ott is van de kint egy elkülönített, udvar részen (legalább 20 nm-nyi szabad terület).
Szeretnék én sűrűbben is a Szüleimmel lenni, de így nincs kedvem, se erőm, ha haza jövünk tőlük egyből nagy mosás és hajmosás meg egyéb szagok eltüntetése, mindenből legalább 2 napi munka nekem, egy délutáni család látogatás után:(.
Bocsánat, ha hosszú lett, de kikellet írnom magamból!
Üdv két gyermekes Anyuka.
Nekünk fontos a kapcsolat a szüleinkkel, szeretünk velük együtt lenni. Messze lakunk egymástól (közel 100 km-re mindkettőnk szüleitől), de amennyire lehetséges, minden hétvégét együtt töltünk vagy egyik vagy másik nagyszülővel.
Vagy mi megyünk vagy ők jönnek.
Programokat is szervezünk együtt. Most pl. nyár végén anyósom és anyukám is kivett egymás utáni héten 1-1 hét szabadságot, és az lesz a nyaralásunk, hogy azt náluk töltjük a gyerekkel. Sajnos a férjemnek dolgoznia kell, ő nem tud jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!