Férfiak vagytok vagy nők? Mit dolgozik(dolgozott) az anyósotok? Mennyit volt otthon a gyerekekkel (kb.)? Mennyire jöttök ki vele jól?
Nő vagyok, anyósom ápolónő volt, már nyugdíjas. Kéthetente találkozunk vele, mert kiállhatatlan. Ez a rendszer már a gyerek megszületése előtt is így volt, mert borzasztóan viselkedik, se én se a férjem nem bírjuk 2 óránál tovább elviselni. A gyerekkel kapcsolatban is direkt mindig a mi kéréseinkkel/elveinkkel szembe megy, csak hogy odategyen. (Mondhatnátok, hogy jaj mert több tapasztalata van, azért... Hát szerintem ebéd előtt 3 perccel egy jégkrémet adni a gyereknek, mikor azt kérjük, hogy csak ebéd után kaphassa meg, szerintem nem ez a kategória, főleg, hogy utána nem eszik a gyerek, amiért le vagyunk szarszülőzve, mert elkényeztetett...). Nem hagyjuk nála/kettesben vele a gyereket, mert hülyeségekkel tömi a fejét, ijesztgeti, ha nem is akarja a gyerek, amit ő, akkor lefogja, és úgyis az van, amit ő akar (be akarta sütni a gyerek haját, aki nem akarta, erre úgy vette az ölébe, hogy a lábával meg az egyik kezével leszorította, jó, hogy meg nem égette a gyereket, arra értünk oda, hogy teli torokból ordít a gyerek, mert nem akar "angyalka lenni)...
Az én anyám tanárnő volt, már sajnos nem él, de a férjemmel beszélgettünk már róla, hogy ő viszont egy álomnagyi lett volna.
1.
Bakker! És ilyet engedtek kiszolgáltatott betegek közé...
Ez is istenszindrómás idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!