Az én hibám vagy jogos?
Szeptemberben anyósom összeveszett a férjemmel. Nálunk volt, megpukkadt és nem figyelt a gyerekre sem. A kislányom közben elesett, én kimentem érte, behoztam és becsaptam az ajtót. Mindezt azért, mert elesett, sírt és még oda sem ment hozzá. Majd mikor elment, írt a férjemnek hogy én jól megváltoztattam a férjemet. Ő nem reagált rá, én viszont nem tudtam tovább tűrni és írtam neki, de teljes tisztelttel..
Azóta nem beszél velünk, letiltott. Persze a pletyka megy, hogy milyen vagyok. A gyerek néha emlegeti, de nem hiányolja. Bűntudatom van, de bocsánatot sem akarok kérni azért mert tulajdonképpen megvédtem magam. De lehet hogy rosszul látom.
Elnézést, nem értem. Miért van bűntudatod? Fogyatékos vagy?
(bocs, a kérdés nyilván nem komoly, csak költői)
Itt egy nézőpontból olvassuk a sztorit. Sem azt nem tudjuk mit mond az anyós, hogy és miért történt ami, sem az előzményekről nem tudunk.
Innentől kezdve kár is egyik vagy másik felet helyeselni vagy okolni.
Kapásból mi az, hogy, "megpukkadt"? Mindegy is, de ha meg is pukkadt, azt vajon mi vagy ki okozta és miért.... Stb.
Mi az, hogy megpukkad valaki?
Miért anyósodnak kellett volna figyelnie a ti gyereketekre, ha vendégként volt nálatok? Ti vagytok annak a gyereknek a szülei!
Miért anyósodnak kellett volna odamennie a gyerekhez, ha ott volt a gyerek apja is, anyja is?
Az anyósod miért gondolta, hogy megváltoztattad a férjedet? Mit tett ő? (Ahogy nézem semmit.)
Mit írtál anyósodnak?
Ha mindezt megírod, akkor fogjuk érteni a helyzetet. Addig csak találgatunk.
Azt én se értem, miért az anyós hibája, hogy elesett a gyerek, az enyémek úgy is elesnek, hogy a szemem végig rajtuk. Azt se értem, miért neki kellett volna odamennie, egy síró gyerek mindig az anyját akarja.
Azt se tudjuk, kinek van igaza, tényleg megváltoztattad-e a férjed, amúgy olvass már bele itt a családi kapcsolatok anyós-após rovatába, másról sem szól, minthogy a feleségek áskálódnak piti hibák és egyet nem értések miatt a férjük családja ellen, és teljesen le akarják uralni a pasit, hogy az az ő véleményüket fújja, innentől kezdve ki tudja....?
Mi csak egy oldalt olvastunk el, azt is két mondatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!