Az én hibám vagy jogos?
Szeptemberben anyósom összeveszett a férjemmel. Nálunk volt, megpukkadt és nem figyelt a gyerekre sem. A kislányom közben elesett, én kimentem érte, behoztam és becsaptam az ajtót. Mindezt azért, mert elesett, sírt és még oda sem ment hozzá. Majd mikor elment, írt a férjemnek hogy én jól megváltoztattam a férjemet. Ő nem reagált rá, én viszont nem tudtam tovább tűrni és írtam neki, de teljes tisztelttel..
Azóta nem beszél velünk, letiltott. Persze a pletyka megy, hogy milyen vagyok. A gyerek néha emlegeti, de nem hiányolja. Bűntudatom van, de bocsánatot sem akarok kérni azért mert tulajdonképpen megvédtem magam. De lehet hogy rosszul látom.
Nincs anyja annak a gyereknek hogy figyeljen rá?
Úgy látom itt te vagy a hibás
Sajnos az, hogy egy gyerek elesik és sír gyakran megtörténik és teljesen normális dolog. Ez előfordulhat veled, a férjeddel, az óvodában.
Szerintem túl nagy ügyet csináltál belőle.
Maradjunk annyiban, hogy egyikőtök sem kezelte jól a helyzetet. Ő oda mehetett volna megvigasztalni, neked meg nem kellene dràmázni, kifutni, befutni ajtót csapkodni. Neki gáz a letiltás, de a férjed is, hogy egy ilyen csipri csupri ügy miatt nem beszél hónapok óta az anyjával. Mindenki gyerekesen viselkedett.
13as a kérdező ugyan úgy megpukkadt mert a szemét anyós nem figyelt az Ő GYEREKÉRE.
Nekem már óvodás koromban is a kezemre csaptak ha hisztiből az ajtót csapkodtam.
4.
A megpukkadást a dühtől az okozta, hogy összeveszett a fiaval. Leírta a kérdező!
A gyerek nem anyós miatt esett el, ilyenek a gyerekek.
Abban igazad van, hogy nyilván odamehetett volna, főleg ha sírt is.
Abban nincs igazad, hogy ezen annyira besértődtél, hogy csapdosod az ajtót, sőt, még írsz is anyósnak. Nem csoda, hogy letiltott.
Miért is anyósod hibája, hogy elesett a TE gyereked??? Ezt most komolyan nem értem...
A tiéd a gyerek!, figyelj rá te, ne másra hárítsd a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!