Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért az én hibám, hogy anyám...

Miért az én hibám, hogy anyám nem ment el a közös programra egy munkatársával?

Figyelt kérdés

Kivételesen szombaton utaztam haza a koliból. Anyunak azt írtam, hogy délelőtt, vagy koradélután érkezem.

Ő szokásosan kijött elém a vasúthoz, stb. Eddig semmi gond nem volt.

A hétvégén valamin összevesztünk, mire a fejemhez lett vágva, hogy hát őt egy munkatársa/barátnője hívta xy helyre, de azért nem ment, mert úgy volt, hogy én délelőtt érek haza, erre a fél kettes vonattal mentem, hát ő tök ráért volna.

1.) Nekem ő egy büdös szóval nem mondta előre, hogy menne valahová, honnan kellett volna tudnom?

2.) Van kulcsom, apám is otthon volt, haza tudtam volna menni nélküle is. Semmi nem indokolta, hogy megvárjon.

3.) Eddig valahányszor valami barátnője/munkatársa közös programot akart vele, mindig vagy lepattontotta, vagy hetekig panaszkodott nekem, hogy neki ehhez menniyre nincs kedve. Szóval nekem gyanús több év után, hogy itt én voltam a pont kapóra jött kifogás.

Csak nem értem, miért én tehetek arról, hogy ő nem ment el valahová.

2023. okt. 24. 09:38
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Az történt, hogy jóanyád rajtad vezette le a feszültségét, te voltál a boxzsák. Ezt én is rettenetesen utálom, és szóvá is teszem, ha valaki ilyen.
2023. okt. 24. 10:07
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Tipikusan az a típus, akinek semmi sem jó. Ezt bizonyítja az is, hogy sokszor meg lett volna a lehetősége, hogy elmenjen a barátnőivel/munkatársaival, de sose volt jó neki, most meg érdekes módon igen, amikor végül is más időpontban mentél haza a szokásosnál.
2023. okt. 24. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Máskor ha nem tudod, hogy mikor érkezel, akkor szólj, hogy nem kell kimenni érted.
2023. okt. 24. 10:24
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Anyád rajtad töltötte ki a feszültségét. Ne törődj vele.
2023. okt. 24. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Kellett valaki akin elverheti a port, és pont te voltál ott.
2023. okt. 24. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem a te hibád. Legközelebb mondd, hogy majd egyedül hazamész vmikor, nehogy keresztbetegyél egy programjának.
2023. okt. 24. 16:27
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Ne törődj vele. Amúgy szerintem akkor sem ment volna el a programra, ha már kora délelőtt hazamentél volna.
2023. okt. 24. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:
24%

Eleve miért kell egy felnőtt ember elé kimenni a vasútállomásra? Nem értem... :D Gondolom nem 15 km-t kell begyalogolni, hanem van busz, ami bevisz.

Vagy elhúzod a bőröndöt hazáig (sokan így csináljuk, nem várunk fuvart).

2023. okt. 26. 11:08
 9/9 A kérdező kommentje:

#8 Falun lakok. Sok a kóbor kutya, főleg felénk. Gyalog vagy körbe kerülöd a fél falut, ami bőrönddel van vagy egy óra, és akkor legalább a falkában kószáló nagykutyákat elkerülöd, csak pár kicsit kell elszórva hesegetned, vagy hazasétálsz és imátkozol, hogy azalatt a 15 perc alatt ne rohanjon rád öt nagy izé, vagy autóba szállsz. Na ezért jön ki elém anyu. :D

De egyébként ha mondta volna előre, hogy dolga van, nem mindegy mikor megyek, akkor nem megyek haza, később/hamarabb megyek, ne adj isten kerülök.

2023. okt. 26. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!