Saját tapasztalat arról, hogy az anyós szülés után 2 hétig hozzátok költözött?
A férj anyja a babàt nézi :).
Sajnálom kérdező, hogy így jártál, reméljük nem marad ott sokáig és mindenki megnyugszik.
Anyósom 3 hétig volt velünk, imádtam. Főzött, kitakarított, amíg lezuhanyoztam/mosdóban voltam figyelt a kicsire, bíztatott, mindenben segített és nem dumált feleslegesen bele semmibe. Kisgyermeknevelő egyébként, nagyon jó a kapcsolatunk, a második babával is szeretném itt tudni magam mellett. A legnagyobb biztonságban éreztem magam mellette, nem érdekelt ha egy szál bugyi meg szoptatós melltartó volt rajtam. Neki kisírhattam magam, nem ítélkezett akkor se, amikor a második héttől kezdve tápszert kellett használnunk.
Ja és kiiktatta a kíváncsiskodókat is, mindenkivel rajta keresztül kommunikáltam, mert ő a dédi mindennapos hívásaira adott “tessék már békén hagyni a @:&?@302’a-ba minket, hát megdeglünk a fáradtságtól, mi a ;@(03€:nak hívogat minket minden nap” mondanivalómat szépen le tudta fordítani és elérte, hogy ne bactassanak örökké.
Szóval ja, anyósom az én őrző-védő dzsinnem, bármikor jöhet hozzánk apósommal együtt, itthon vannak nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!