Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Saját tapasztalat arról, hogy...

Saját tapasztalat arról, hogy az anyós szülés után 2 hétig hozzátok költözött?

Figyelt kérdés
Elsülhet ez jól? Akinél ment segíteni ilyen sok időre végül tényleg segítség volt? Császáros leszek, van egy 4 éves lányom, elvileg főzni akar meg rá vigyázni.. De félek a kicsi dolgaiba akar majd okos lenni és visszájára sül el.. Szóval akinél ment segíteni az anyós bármeddig meséljen mi volt, jó volt, nem volt jó?

2023. nov. 27. 20:41
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

A férj anyja a babàt nézi :).

Sajnálom kérdező, hogy így jártál, reméljük nem marad ott sokáig és mindenki megnyugszik.

2023. dec. 9. 11:27
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Jaj szívem, sajnálom :( sejtettem, hogy ez lesz. Minél előbb húzzon haza, ettől még az is nagyobb segítség, ha nincs ott. Kitartást kívánok neked!
2023. dec. 9. 12:36
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a babához! Nagy ölelést küldök!
2023. dec. 10. 06:28
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a babához 🥰 Élvezd ki, küldjétek el a fenébe, ez a ti életetek, és ezt az időszakot sosem kapod vissza... Szóval ne hagyd hogy bárki elrontsa 🥰💗
2023. dec. 12. 08:18
 45/45 anonim ***** válasza:
27%

Anyósom 3 hétig volt velünk, imádtam. Főzött, kitakarított, amíg lezuhanyoztam/mosdóban voltam figyelt a kicsire, bíztatott, mindenben segített és nem dumált feleslegesen bele semmibe. Kisgyermeknevelő egyébként, nagyon jó a kapcsolatunk, a második babával is szeretném itt tudni magam mellett. A legnagyobb biztonságban éreztem magam mellette, nem érdekelt ha egy szál bugyi meg szoptatós melltartó volt rajtam. Neki kisírhattam magam, nem ítélkezett akkor se, amikor a második héttől kezdve tápszert kellett használnunk.

Ja és kiiktatta a kíváncsiskodókat is, mindenkivel rajta keresztül kommunikáltam, mert ő a dédi mindennapos hívásaira adott “tessék már békén hagyni a @:&?@302’a-ba minket, hát megdeglünk a fáradtságtól, mi a ;@(03€:nak hívogat minket minden nap” mondanivalómat szépen le tudta fordítani és elérte, hogy ne bactassanak örökké.

Szóval ja, anyósom az én őrző-védő dzsinnem, bármikor jöhet hozzánk apósommal együtt, itthon vannak nálunk.

2023. dec. 12. 15:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!